|
AKLIN YOLU BİRDİR..

Fatih Terim adını ortaya atanlar, ya Fatih Terim''i bilmezdir, ya da kendini.. O, artık olamaz..

En azından şimdilik olamaz..

Onun hayalleri var, hedefleri var ve üstüne üstlük inanılmaz bir direnci ve inadı var. Başarmasının ana sebeplerinden en önemlisi de bu özellikleridir. O, bir gün tabii ki dönecek. Ama en azından "Ferguson modeli" ile dönecek ve artık eşofman giymeyecek..

O zaman..

Aklın yolu birdir ve Aristo''nun kuramsallaştırdığı düz mantığa göre onun geçtiği yoldaki taşları temizleyenlerden birinin takımın başına getirilmesi, modelin aynen tatbik edilmesi ve şablonun tavizsiz uygulanması gerekmektedir.

Bunun da adresi bellidir..

BÜLENT ÜNDER..

Müfit Erkasap bir gün Fatih Terim ile birlikte döneceğine göre, o zamana kadar yolun hazırlanması, yeniden yapılanmanın en sağlıklı biçimde gerçekleştirilmesi için doğru adres "hocalarım"dan "Bülent Hoca"nın takımın başına getirilmesidir.

Fatih Terim''in beyin takımındandır ve en önde gelen isimdir. Oyuncu tarayan yapısı, zekası, futbol bilgisi ve bulgusu ile çaredir, çözümdür..

En önemlisi su katılmamış bir G.Saraylıdır..

Kötü günü de görmüş bir Galatasaraylıdır..

Bakmayın siz sessiz durduğuna. Kıvrak zekası ve konuşması ile karizmanın dibine vurmayı da bilir o.

Fatih Terim olmayacağına göre, Galatasaray kendi Fatih Terim''ini yeniden yaratmalı, bulmalı ve kullanmalıdır. Üst yapı olayında mesele soyunma odası konuşmalarının saha içi çalışmalar kadar önemli olduğunu göstermektedir. O, Fatih Terim''in sezon başı planlamacısı, uçağı en zor şartlarda kaldıran yardımcı pilotudur. Havada rota düzeltmesi, irtifa kaybı gibi durumlarda strateji üretmeyi en iyi bilenlerden birisidir.

Bir Türk olan Fatih Terim, Gordonları, Briegelleri, Löwleri ve daha nicelerini yedi bitirdi. Bu yıl ise Mustafa Denizli; Lucescu, Scala ve Daumları yedi bitirdi..

Seneye Lucescu''yu yine yer bitirir. Çünkü bu takıma, hele son anda Lucescu ve Balint ikilisinin ulaşma şansı olmadığı açıkca görülmektedir..

Maç içinde ise asla ulaşamamaktadırlar..

Gelin bir sezon daha kaybetmeyin..

Bülent Ünder gibi bir G.Saraylıyı göreve getirin, Terim gelene kadar sözleşmesini önüne koyun ve seyredin yeni Galatasarayı..

Galatasaray''ın bir Galatasaraylıya güvenmekten başka çaresi kalmadı çünkü. Bir kaç yıl sonra onu da verirsiniz rakiplerinizden birine ve sonra seyredersiniz şampiyonluğun kaçışını..

FİŞLİ BİR ADAM

Adamın adı Adnan Öztürk.. Fenerbahçe''nin yol tarafındaki kale arkası amigosu..

Fişli..

Maça girmesi yasak olduğu için Galatasaray derbisi öncesi kale arkasına tribününe alınmayan adam.

Sonra koridorlarda olayların tetikçisi olduğu söylenen ve ardından da emniyet görevlilerinin görmezden gelmeleriyle numaralı tribüne alınan adam. Orada nümayişe varan gösteriler yapan adam..

Üstelik oraya yöneticilerin aracılığıyla alındığı da kesinleşmiş..

Yazdıklarım polisten alınan bir bilgidir..

Ali Sami Yen''deki ilk derbiye fişlenmiş hiç bir Galatasaraylı taraftar alınmamıştı ve yönetimin bu konuda kesin kararı vardı ve uygulanmıştı..

Sayın Murat Özaydınlı..

Bu daha belgelerimden sadece biri..

Yimpaş kalecisinin neden hala kadro dışı olduğunu, Rizeli Ümit Ozan''ın rakip ceza sahasına girmediği tek maç olan Fenerbahçe maçından önce transfer teklifi aldığını, sizin Ankaragücünden beklediğiniz şerefli onur mücadelesini niye Bursaspor''dan beklemediğinizi ise unutmuşum!..

23 yıl önce
AKLIN YOLU BİRDİR..
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset