|
İleride çok lazım olacak
Geçen haftaya oranla daha stresli bir hafta başlangıcı yaşayan, 5 gollü Mersin İY galibiyetinin aksine iç sahada alınan Trabzonspor mağlubiyetinin verdiği ağırlıkla Gaziantep deplasmanına çıkan Beşiktaş, oyunun kilidini açacak ayakları aradı. Kırmızı kart cezalısı Quaresma'nın sahadaki pır pır hali, Beşiktaş'ın en çok ihtiyaç duyduğuydu... Gökhan Töre ve Jose Sosa, bir yere kadar etkiliydi... Aksine Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, sahada canını dişine takanlardı. Kilidi açılabilecek bir golle galibiyet geldi. Her ne kadar Beşiktaş galibiyete yakın oynasa da golün organize ayaktan gelme olasılığı bir hayli düşüktü. Tahmin edildiği gibi de oldu. Gaziantep az ama net pozisyonlar buldu ancak Beşiktaş defansının sağlam yapısı, güven verdi. Özellikle Andreas Beck... Yüzde 90 pas başarı ortalamasıyla oynadı. Beşiktaş aynı pas başarı yüzdesini 3. bölgede bulamadı.

Gecenin iyilerinden Olcay'ın golü iyi oyununu süsledi. Ardından gelen goller için birinin çıkıp o kilidi kırması gerekiyordu. Onu da Oğuzhan yaptı.

Kapanan bir Gaziantep karşısında bol gollü kazanmak önemli bir durum. En az 5 gollü Mersin İY galibiyeti kadar değerli. Neden mi? Çünkü lig yarışında bu tip maçları kazanabilen avantajlı olacaktır.

Mario Gomez için şu an söyleyeceklerimiz erken yargı olur ancak dün görevini yeterince yerine getiremedi. Goller orta saha kaynaklı gelirken takdir edilebilecek durum, Beşiktaş'ın kazanma azmiydi. Oğuzhan'ın golü sonrası yaşadığı sevinç ve hırs, bunu güzel yansıttı.
#beşiktaş
#Trabzonspor
#Gökhan Töre
#Mario Gomez
9 yıl önce
İleride çok lazım olacak
Karanlık bir kabre dönüşmüş Halep yiğidini bekliyor
Torba kadro atamalarında yaşanan mağduriyete son verilmelidir
Savaşlar…
Efendimiz’in (sav) orucu-2
Ne olacak bu anne babaların hali?