|

Gebze parklarında internet hizmeti

Gebze Belediyesi yeni uygulamalara imza atmaya devam ediyor. Gebze Belediyesi yeniden inşa ettiği ve onardığı parklarda kablosuz internet hizmeti vermeye başladı.

E. Tarık Dündar
00:00 - 1/11/2008 Cumartesi
Güncelleme: 18:17 - 1/11/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Gebze parklarında internet hizmeti
Gebze parklarında internet hizmeti

Gebze Belediyesi, dizüstü bilgisayar kullanıcılarının internete girebilmelerine imkan sağlamak amacıyla Belediyeye ait park ve sosyal tesislerde kablosuz internet dönemi. İlk uygulama Eskihisar Sakızağacı Parkı'nda yapılıyor.

Belediyecilik alanında meydana gelen teknolojik gelişmelerden yararlanmaya büyük önem verdiklerini belirten Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, dizüstü bilgisayarların zaman ve mekan sınırı tanımadan internete girmeye imkan sağladığını ifade etti.Pehlivan, Gebze'de de dizüstü bilgisayar kullanımının yaygınlaşmasıyla vatandaşların büyük rağbet gösterdiği belediyeye ait parklarda kablosuz internet hizmeti sunmanın zorunluluk haline geldiğini söyledi.

Kablosuz internet hizmetine ilk olarak Gebze'lilerin uğrak yeri haline gelen Sakızağacı Parkı'ndan başladıklarını dile getiren Pehlivan, uygulamanın diğer park ve sosyal tesislerde de sürdürüleceğini bildirdi.Havaların ısınmasıyla birlikte Gebze'lilerin akın ettiği Eskihisar Sakızağacı Parkı ve Fatma Hanım Parkı'nda vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Pehlivan, vatandaşların belediye hizmetleriyle ilgili görüş ve önerilerini alarak bir süre sohbet etti.



15 yıl önce