|

Alkolsüz Aile Otelleri

Alternatif turizm tüketicisinin beklentilerine göre kapalı-açık ve açık formatlarda dizayn edilen bay, bayan ve çocuk havuzları...

iLAN
21:19 - 21/04/2019 Pazar
Güncelleme: 21:22 - 21/04/2019 Pazar
Diğer
sizinnotel
sizinnotel

Kuruluşunu 1 yıl önce gerçekleştirdiğimiz Erne Booking Acentemızın hayal, hedef ve planlamaları arasında; her zaman önceliği kaliteli hizmet perspektifinde misafirlerimiz için uygun konaklayabilecekleri oteller bulmak ve buluşturmak oldu.

2018 Sezonunda Antalya Belek’te bulunan Altis Resort Otelin tek yetkili acentesi olarak kuruluşumuzun önceliği olan kalite ve hizmeti misafirlerimize en güzel şekilde sunarak verimli bir sezon yaşadık.

2019 yılına girerken aynı anlayış ve prensip ile misafirlerimizi bu sefer Bolu Mudurnu’da bulunan 12 ay açık olarak hizmet veren Sarot Termal Park Otelin yurtiçi ve yurtdışı tek yetkili pazarlama acentesi olarak en güzel şekilde ağırlıyor ve faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz.

Erne Bookingin kuruluşunda yer alan bir diğer hedef ve planımız ise; uzun yıllar biriktirmiş olduğumuz kalite ve hizmet anlayışına dayalı tecrübelerimizi firmamıza ait bir otel çalışmasında buluşturmak ve en güzel ve özel anıları birlikte paylaşmaktı…

#sizinnotel
#yaz tatili
#otel
5 yıl önce