Hayat Erdal Özyağcılardan şaşırtan açıklama Ben şamanım

Erdal Özyağcılar'dan şaşırtan açıklama: Ben şamanım

Erdal Özyağcılar, ‘Senin Mucizen’ programına konuk oldu. Usta oyuncu, programda dini inancıyla ilgili bir itirafta bulundu. Şaman olduğunu söyleyen oyuncu Özyağcılar, bunun sebebini yaşadığı bir anıyla anlattı.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Diğer
Erdal Özyağcılar: Ben şamanım
Erdal Özyağcılar

'Senin Mucizen' programının bu haftaki konuğu, tiyatro ve sinemanın önemli isimlerden olan Erdal Özyağcılar oldu. Usta sanatçı, daha önce hiçbir yerde anlatmadığı konuları ilk kez paylaştı. Özyağcılar, Şamanizme inandığını söyledi.

Özyağcılar: Ben şamanım

Şaman olduğunu söyleyen Erdal Özyağcılar, bunun sebebini yaşadığı anıyla anlattı:

“9-10 yaşlarındayken bir bayram günü, ben hızla kendimi tırabzanlardan aşağı attım. Çenemin üstüne düştüm. Komaya girmişim. 2 gün hiç uyanmadım, ateşler içinde yandım. Her akşam yatağımdan balonla yükseliyordum, çatı açılıyordu, gökyüzüne çıkıyordum. Bir yerlere gittim. Hatta o şamanizm kitaplarını okuduğumda ‘Hepsini ben yaşadım bunların’ dedim. O şaman olayı ya böyle bir olaydan sonra ya da ölüme yakınken olurmuş.”

Necati Şaşmaz imzalı Nöbet dizisinden yeni fragman

İYİ Parti Kadıköy adayı Emre Kınay eleştirilere ateş püskürdü

Mesut Özil Diriliş Ertuğrul setinde

Büyük mücadelede birlikteler: Diriliş Ertuğrul'dan Osman Gazi'ye geçenler
FOTOĞRAF 10
Title
Samsa Alp: Samsa alp Diriliş Ertuğrulda ne kadar öldü olarak gösterilse de Ertuğrul Beyin komutasından sonra Osman Gazinin de komutasında yer alıyor.
Title
Gündüz Bey: Kardeşi Osman Beyin yanında savaştı. Önemüzdeki sezon başlayacak olan Osman Gazi dizisinde yeniden kadroda yer alacak isimlerden.
Title
Turgud Alp: Osman Gazi Bilecikin fethi ile meşgul olurken onu İnegölü zaptetmek üzere görevlendirmişti. Turgud Alp süratle gelerek şehri kuşattı. En kıymetli alplerden biri olan Turgud Alp, Osman Gazi dizsinde de bizlerle olacak.
Title
Savcı Bey: Osman Gazinin ağabeyi olan Savcı Beyde kardeşi Osman Beyin yanında savaşmıştır.
Title
Dündar Bey: Sonu kötü bitecek olan Dündar Bey, Diriliş Ertuğruldan sonra Osman Gazi dizisinde yer alacak. Ölümü ise Osman Gazi tarafından olacak.
Title
Akçakoca: Diriliş Ertuğrulda rol almıştı. Ertuğrul ve Osman Gazinin en sadık ve namdar silah arkadaşlarındandır. Nitekim Osman Gazinin İnegöl beyi ile ilk çarpışmasından önce, danıştığı beyler arasında ve ardından vuku bulan muharebede o da vardır.
Title
Ertuğrul Beyin akıl hocası hemde ilim hocası olan Hz. Mevlana, Osman Gazininde akıl hocalığını yaptı.
Title
Aynı şekilde Şeyh Edebalide akıl hocalarından. Osman Gazi dizisinin bir bölümünde yer alması bekleniyor.
Title
Dursun Fakîhde ilim hocalarında diğer büyükler gibi bölümün bir kısmında bekleniyor.
Title
.
Büyük mücadelede birlikteler: Diriliş Ertuğrul'dan Osman Gazi'ye geçenler
TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul bu sezon bitiyor. Yeni sezonda başlayacak olan dizi Osman Gazi, Diriliş Ertuğrul'da rol alan bir kısım oyuncuları barındıracak. Diriliş Ertuğrul'da yer alan bazı oyuncuların Osman Gazi'nin yanında bulunması da izleyenleri sevindirecek.