|

Batman Seçim Sonuçları 2024 - Batman Yerel Seçim Sonucu 31 Mart - Batman Oy Oranları Sonuçları

Batman seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı sandıkların kapatılmasının ardından başlayacak sayım işlemleri ile birlikte açıklanacak. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) yayın yasağını kaldırdıktan sonra Batman seçim sonuçları oy oranları net verileri ile belli olacak. Ayrıca Batman seçim sonuçları Yenişafak seçim sonuçları ekranında olacak. Seçim yasağının kaldırılmasının ardından hem il hem de tüm ilçelerin adaylarının kaç oy alacağı öğrenilebilecek.

11:55 - 31/03/2024 воскресенье
Güncelleme: 21:48 - 27/03/2024 среда
Yeni Şafak
Batman seçim sonuçları
Batman seçim sonuçları
Batman Seçim Sonuçları Yenişafak'ta! Seçim yasaklarının sona ermesinin ardından il il, ilçe ilçe oy oranları ve 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı olarak Yenişafak seçim 2024 sayfası üzerinden takip edilebilecek. Aynı zamanda illerin ve ilçelerin geçmişe ait seçim sonuçları da yine Seçim 2024 sayfasında olacak. Batman seçim sonucu anlık olarak yenisafak.com’da olacak. İşte
canlı takip linki ve anlık sonuçlar ile ilgili detaylar…

Batman Seçim Sonuçları 2024

Batman ilçesi dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla bilgi ve detay için Yenişafak seçim 2024 sayfasını takip edebilirsiniz. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek ve Batman seçim sonuçlarına dair tüm bilgiler anlık olarak paylaşılacak.

2024 Batman Belediye Başkanı Adayları

  • AK PARTİ- Adil Sebati Ceylan
  • CHP- Hasan Sünük
  • DEM Parti- Gülistan Sönük

Batman Yerel Seçim Sonuçları 2019

HDP- Mehmet Demir %66,0

AK PARTİ- Murat Güneştekin %28,5

SAADET- İlhami Işık %1,49

CHP- Enver Erdem %1,42

Batman'ın İlçeleri

Batman Merkez

Beşiri

Gercüş

Hasankeyf

Kozluk

Sason

Batman Hakkında

Batman, Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan önemli bir şehirdir. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan şehir, zengin kültürel mirasıyla dikkat çeker. Petrol ve doğal gaz rezervleri bakımından zengin olan Batman, Türkiye'nin enerji üretiminde önemli bir rol oynamaktadır. Ayrıca tarım ve hayvancılık da şehir ekonomisinin temelini oluşturur. Hasankeyf gibi tarihî ve doğal güzelliklere sahip olan ilçesi, tarihi yapıları ve Fırat Nehri kıyısındaki eşsiz manzarasıyla ön plana çıkar. Batman, son yıllarda turizm potansiyelini artırmaya yönelik çalışmalarla birlikte, sanayi ve ticaret alanında da gelişme göstermektedir.



#Batman seçim sonuçları
#Batman yerel seçim seçim sonucu
#Batman seçim sonuçları 2024
#Batman oy oranı
#Batman oy sonuçları
1 месяц назад