|

Bayburt Seçim Sonuçları 2024 - Bayburt Yerel Seçim Sonucu 31 Mart - Bayburt Oy Oranları Sonuçları

Bayburt seçim sonuçları belli oluyor. Türkiye, 31 Mart 2024 yerel seçimi ile 5 yıl görev yapacak yeni belediye başkanları seçiliyor. Oy verme işlemi sona erdiğinde YSK Türkiye, Bayburt ve ilçelerdeki oy sonuçlarını açıklayacak. Bayburt seçim sonuçları, kullanılan oy sayısı, katılım oranı, geçerli ve geçersiz oy sonucu, açılan sandık oranı, ilçelerde seçim sonuçları, parti ve ittifaka göre Bayburt seçim sonuçları, belediye başkan adaylarının oy oranları, hangi aday önde? 2024 Bayburt oy seçim sonuçları son durumu canlı olarak Yeni Şafak'ta.

11:26 - 31/03/2024 Pazar
Güncelleme: 15:37 - 27/03/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Bayburt seçim sonuçları
Bayburt seçim sonuçları
Bayburt seçim sonuçları
31 Mart 2024 Pazar akşamı sandıkların kapatılmasının ardından başlayacak sayım işlemleri ile birlikte açıklanacak. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) yayın yasağını kaldırdıktan sonra Bayburt seçim sonuçları oy oranları net verileri ile belli olacak. Ayrıca
Bayburt seçim sonuçları
Yenişafak seçim sonuçları ekranında olacak. Seçim yasağının kaldırılmasının ardından hem il hem de tüm ilçelerin adaylarının kaç oy alacağı öğrenilebilecek.

Bayburt seçim sonuçları 31 Mart 2024

Bayburt seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı sandıkların kapatılmasının ardından başlayacak sayım işlemleri ile birlikte açıklanacak. Bayburt 2024 yerel seçim sonuçlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bayburt 2024 Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

  • AK PARTİ- Mete Memiş
  • CHP- Kubilay Erel
  • DEM Parti- Tülay Kılınç
  • MHP- Hükmü Pekmezci
  • İYİ PARTİ- Yılmaz Kırıcı

Bayburt 2019 Yerel Seçim Sonuçları

MHP- Hükmü Pekmezc %56,4

AK Parti- Fatih Yumak %35,7

SAADET- Osman Nuri Temür %2,94

İYİ Parti- Yunus Özyıldırım %2,69

Bayburt'un İlçeleri

Bayburt Merkez

Aydıntepe

Demirözü

Bayburt Hakkında

Bayburt, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nin Doğu Karadeniz bölümünde yer alan ve tarihî, kültürel ve doğal güzellikleriyle önemli bir şehirdir. Dağlık bir yapıya sahip olan Bayburt, yüksek dağlarla çevrili ve yeşilliklerle bezelidir. Şehir, tarihi zenginliğiyle dikkat çeker; Bayburt Kalesi, Taşhan, Yıldırım Bayezid Külliyesi gibi tarihî yapılar şehrin tarihî dokusunu yansıtır. Ayrıca, doğal güzellikleriyle de öne çıkar; Aydıntepe Mağaraları, Çoruh Nehri'nin vadileri ve yaylaları ziyaretçilerin ilgisini çeker. Tarım ve hayvancılık şehrin ekonomisinde önemli bir yere sahiptir.



#Bayburt seçim sonuçları
#Bayburt yerel seçim seçim sonucu
#Bayburt seçim sonuçları 2024
#Bayburt oy oranı
#Bayburt oy sonuçları
1 ay önce