|

Aydın Doğan'ın ajansı şehit polisleri doların yükseliş nedeni yaptı

Aydın Doğan'ın haber ajansı DHA, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde iki polisin şehit olmasıyla doların yükseldiğini duyurdu. DHA'nın abonelerine, "Şanlıurfa'da iki polisin ölümüyle dolar 2.71 lirayı aştı" başlığıyla geçtiği haber sosyal medyada da tepki çekti.

Yeni Şafak
13:45 - 22/07/2015 Wednesday
Güncelleme: 13:56 - 22/07/2015 Wednesday
DHA

Pazartesi günü Suruç'ta yapılan canlı bomba saldırısı sonucu 32 kişinin hayatının kaybetmesi ve aynı gün Adıyaman'da bir askerimizin şehit edilmesi ile kötü günler geçiren Türkiye, bugün de ine Şanlıurfa'nın

Polislerimizin nasıl şehit olduğu ise henüz netleşmedi. Aydın Doğan'ın haber ajansı DHA ise şehitleri doların yükselme neden sayan bir haber servis etti.



DHA'nın abonelerine "Şanlıurfa'da iki polisin ölümüyle dolar 2.71 lirayı aştı" başlığı ile geçtiği haber şöyle:



Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde iki polis memurunun evlerinde ölü bulunması haberi üzerine lira ve borsa değer kaybetti.Sabah açılışta 2.68 lira dolayında hareket eden dolar, haberin ardından 2.71 lirayı da aşarak 2.7125 liraya kadar tırmandı. Aynı haber Borsa İstanbul'da da hisse senetlerine satış getirdi ve Endeks'teki kayıplar yüzde 1.0 düzeyini aştı. Borsa İstanbul Endeksi 81 bin 031 puana kadar geriledi.



#Doğan grubu
#Doğan Haber Ajansı
#Şanlıurfa
#Ceylanpınar
#Polis
9 years ago