|

Bakan Yardımcısı müjdeyi verdi: Elektronik ortamda abonelik geliyor

Geçtiğimiz günlerde yenisafak.com'un da gündeme getirdiği aboneliklerin elektronik ortamda yapılmasına ilişkin düzenlemede tarih belli oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, elektronik ortamda abone olunmasına yönelik düzenlemenin önümüzdeki hafta meclis gündeminden geçerek vatandaşların elektronik ortamda abone olmalarının önünün açılacağının müjdesini verdi.

08:48 - 12/06/2020 Cuma
Güncelleme: 08:53 - 12/06/2020 Cuma
Yeni Şafak
Foto/arşiv
Foto/arşiv

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayan, TBMM Plan Bütçe Komisyonu'ndan geçen düzenlemenin meclis gündeminden geçerek vatandaşların elektronik ortamda telekom operatörlerine abone olmalarının önünü açacağını söyledi.

Salgın sürecinde dünyada da çok sayıda tedbir alındığını anımsatan Sayan, Türkiye'de yapılan çalışmalara ilişkin şu bilgiyi paylaştı:

"Dün TBMM Plan Bütçe Komisyonu'ndan geçen, tüm vatandaşlarımızın ve operatörlerimizin uzun süredir beklediği ve bizim de kanun değişikliği gerektiği için çok hızlı adım atamadığımız, elektronik ortamda abone olunmasına yönelik düzenleme, inşallah önümüzdeki hafta Meclis gündeminden geçerek vatandaşlarımızın elektronik ortamda abone olmalarının önü açılacağı müjdesini vermek istiyorum."

#Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı
#Meclis
#Ömer Fatih Sayan
#Abonelik
#Islak imza şartı
4 yıl önce