|

BURA'nın kariyer günleri başladı

Üç gün sürecek Bura Kariyer Günleri'nde finans, bilişim, otomotiv ve gıda gibi sektörlerin yöneticileri, Boğaziçili öğrenci ve mezunlarla buluşacak.

Yeni Şafak
00:00 - 20/05/2004 Perşembe
Güncelleme: 15:31 - 21/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

  • GÜLDEN TÜMER / İSTANBUL


    Boğaziçi Üniversiteliler Derneği (BURA), üniversite öğrencilerini ve mezunlarını reel sektörle buluşturmak amacıyla "BURA Kariyer Günleri" düzenliyor. Üç gün sürecek kariyer günleri boyunca finans, bilişim, otomotiv ve gıda gibi sektörlerin üst düzey yöneticileri Boğaziçili öğrenci ve mezunlarla buluşacak. BURA İnsan Kaynakları Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Nihat Erdoğmuş, piyasada çok sayıda nitelikli eleman mevcut olmasına rağmen firmaların kalifiye personel bulmakta zorlandığına dikkat çekerek, "kariyer günlerini düzenlemede kısa vadeli amacımız iş arayanlarla eleman arayanları buluşturmak" dedi.

    Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Öğretim Üyeliği yapan Doç. Dr. Nihat Erdoğmuş, kariyerin uzun soluklu bir süreç olduğunu hatırlatarak: "Bizim uzun vadeli hedefimiz de, arkadaşlarımızın kendilerini tanımalarını sağlayarak iş hayatındaki trendleri, eğilimleri yakalayabilmelerine yardımcı olmak" dedi.

    BURA İnsan Kaynakları Komisyonu üyesi Aydın Akkoç ise, krizin ardından finans sektörünün yeniden canlanma sürecine girdiğini belirterek, "buraya 4 özel finans kurumu gelecek, dördünün de elemana ihtiyacı var" şeklinde konuştu. Dün ilki gerçekleştirilen Boğaziçi Üniversitesi öğrenci ve mezunlarına yönelik Kariyer Günleri toplantıları, 22-23 Mayıs 2004 tarihlerinde Mecidiyeköy'deki dernek merkezinde yapılacak. Ayrıntılı bilgi www.bura.org.tr adresinden alınabilir.


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 yıl önce