|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emine Bulut cinayeti vahşet, alçaklık, adiliktir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenine katıldığı Trabzon'da önemli müjdeler verdi. "Trabzon yeni cazibe alanlarına kavuşuyor" diyen Erdoğan, şehir için 958 kilometrelik asfaltlama çalışması yapıldığını duyurdu. Erdoğan, Türkiye'nin konuştuğu Emine Bulut cinayetine ilişkin ise, "Yenilir yutulur bir olay değil. Bu ciddi bir vahşet, alçaklık, adiliktir" değerlendirmesinde bulundu.

17:22 - 25/08/2019 Pazar
Güncelleme: 18:39 - 25/08/2019 Pazar
Yeni Şafak
​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'ndaki Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "Hiçbir şehidimizin tek damla kanı, hiçbir kahramanımızın fedakarlığı boşa gitmemiştir, gitmeyecektir." dedi.

Emine Bulut cinayetine ilişkin Erdoğan, "Yenilir yutulur bir olay değil. Bu ciddi bir vahşet, alçaklık, adiliktir" değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Hiçbir şehidimizin tek damla kanı, hiçbir kahramanımızın fedakarlığı boşa gitmemiştir, gitmeyecektir.

PKK'ya terör örgütü diyemeyen Meclis'teki uzantılarına sandıkta gereken dersi verelim.

Trabzon yeni cazibe alanlarına kavuşuyor

Trabzon yeni cazibe alanlarına kavuşuyor. 958 kilometrelik asfaltlama çalışması ile Trabzon'un her yerine ulaşmak artık daha kolay olacak.Bugün burada toplam 216 projesinin açılışını gerçekleştirmiş oluyoruz.

Siyaset ülkeye ve millete hizmet için, tüm gücümüz ve birikiminiz ve kabiliyetinizle çalışmayı gerektirir.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi ile Cumhurbaşkanlığı Kararnamesini önceki gün akşam imzaladım

Trabzon yeni cazibe alanlarına kavuşuyor. 958 kilometrelik asfaltlama çalışması ile Trabzon'un her yerine ulaşmak artık daha kolay olacak. Bugün burada toplam 216 projenin açılışını gerçekleştirmiş oluyoruz.

  • Trabzon'da 30 katrilyonluk yatırım yaptık. Biz bu ülkeye bu millete aşığız. Yapmaya da devam edeceğiz.

Eğitimden sağlığa her alanda Trabzon'un çehresini değiştirdik. Her alanda cazibesi artı ve artacak. Yeni stadın yanına şehir hastanesi yapacağız.Trabzon'un dünyanın her yerinde bilinen bir şehir haline gelmiştir.

Zigana Tüneli ile şehrimizi ticaret ve sanayiide çok daha ileri bir konuma taşıyoruz.

  • Trabzon'un şehir içi ulaşımında devrim yapmaya hazırlanıyoruz.

İstanbul ve diğer şehirlerimizde attığımız adımlarla daha ileri gideceğiz. Lafla peynir gemisi yürümez. Aşkı ve davası olmayanlar şehri felaket götürürken tatil yapar.

Emine Bulut cinayeti


İdam kararlarını ben tek başıma veremem. Meclisten geçecek. Oradan geçerse ben zaten onaylarım. Hele hele Emine Bulut kardeşimizin, hanımefendinin yaşadığı, artık bu ciddi bir vahşettir. Alçaklıktır.

  • Ben babasıyla da görüştüm. Buna göz yummak, görmezden gelmek, hafife almak mümkün değildir. Bu konudaki çalışmalara ilişkin fikrimi ben hep söyledim. Meclisten geçer bana gelirse ben onaylarım.

#​Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
5 yıl önce