|

Dijitalleşen mobilyalar vitrine girdi

İMOB, fuarı dün yoğun ilgi ile sona erdi. İstanbul Yeşilköy CNR EXPO’da düzenlenen fuara 500 katılımcı yer aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 00:41 - 29/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
El oymalı, altın varaklı ve bu senenin hit rengi violet renkli ipek kumaştan yapılan sallanan sandalye, sallandıkça iPhone ya da Android telefonu hızlıca şarj ediyor.
El oymalı, altın varaklı ve bu senenin hit rengi violet renkli ipek kumaştan yapılan sallanan sandalye, sallandıkça iPhone ya da Android telefonu hızlıca şarj ediyor.

160 bini aşkın ziyaretçinin ve İran, Irak, Suudi Arabistan, Rusya, Almanya, Kosova, Mısır, Ukrayna, Nijerya gibi 120 ülkeden yaklaşık 50 bin yabancının ağırlandığı fuarda, yaklaşık 2 milyar dolarlık ticaret hacmi gerçekleştirildi.

KİLONUZU TARTAN SANDALYE

Her biri el yapımı, zanaatkar yönü yüksek mobilyalar üreten firmalar şimdi de el yapımı mobilyaları dijitalleştirdi. Fuarda sergilenen sallandıkça telefonu şarj eden sandalye ve üzerine oturulduğunda kişinin kilosu hakkında sesli bilgi veren tabure büyük ilgi görüyor. El oymalı, altın varaklı ve bu senenin hit rengi violet renkli ipek kumaştan yapılan sallanan sandalye, sallandıkça iPhone ya da Android telefonu hızlıca şarj ediyor. Televizyon keyfinizi yarıda kesmeden, kablo karmaşasında kaybolmadan, telefonunuzun kablosunu sandalyeye takmanız yeterli. Siz sallandıkça telefonunuz şarj olacak. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, 36 bin üretici ile Türkiye'nin her yerinde üretim yapıldığını söyledi. Güleç, 10 milyar dolar hedefine yakın bir dönemde ulaşılacağını kaydetti.


MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, Türkiye'nin 15 yılda mobilya alanında çağ atladığını söyledi. Tasarım ve Ar-Ge konusunda sektörün daha da rekabedebilir duruma geldiğini, ifade eden Güleç, WDO’ya üyelik ile bu alanda bir açığı kapattıklarını söyledi.

#İstanbul
#Yeşilköy
#CNR EXPO
#Ahmet Güleç
#Türkiye
6 yıl önce
default-profile-img