|

Grundfos Pompa evlendiriyor

Dünyaca ünlü pompa üreticilerinden Grundfos'un Türkiye şubesi düğünlere sponsor oluyor. Şirketin son düğünü ise bu düğünlerde tanıştığı Türk kızıyla evlenen Alman asıllı genel müdürünün düğünü oldu.

Yeni Şafak
00:00 - 11/08/2005 Perşembe
Güncelleme: 16:34 - 3/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Türk düğünlerine sponsor olan Grundfos Pompa ve Hidrofor Sistemleri Türkiye'nin Alman asıllı Genel Müdürü Karsten Pillukeit, bir Türk kızıyla evlendi. Yıllık 10 milyon adetten fazla pompa üretimiyle dünyanın lider pompa üreticilerinden biri olan Grundfos, "Türkiye'nin rengi kırmızı, değişimin rengi kırmızı" kampanyası kapsamında Türkiye'de düğünlere sponsor oluyor.

Grundfos'tan yapılan açıklamada, Türk Bayrağı'nın kan kırmızı rengine, yeni gelinin beline bağlanan kırmızı "Gayret Kuşağı"na, doğum yapan annenin başına bağlanan kırmızı loğusa bağına, sünnet çocuğunun göğsünü saran kırmızı "Maşallah" bandına ve okur yazar olan çocukların yakalarına takılan küçük kırmızı kurdelelere işaret edildi. Yeni değişimlerin ödülünün hemen her zaman çeyrek, yarım, lira, beşibiryerde olarak adlandırılan ve kırmızı bir kurdele ile takılan altın olduğu anımsatılan açıklamada, Genel Müdür Karsten Pillukeit'in, Eyüp Belediyesi ile işbirliği yaparak bir toplu nikah törenine destekleyici olduğu kaydedildi.

Önce evlendirdi sonra kendi evlendi

Açıklamaya göre, Pillukeit, Eyüp Belediyesi tarafından 29 Temmuz'da gerçekleştirilen toplu nikah töreninde çiftlerin nikah şahitliğini yaptı. Pillukeit, şölene katılan 22 çifte altın hediye etti.

Öte yandan Grundfos Pompa olarak Eyüp Stadyumu'nda evlenen 174 çifte kırmızı kurdeleli altınlar takıldı. Kampanya devam ederken, bu kez kendisi Türkiye'de tanıştığı bir Türk kızı ile evlendi.

  • İSTANBUL


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    19 yıl önce