|

I Phone 8 veren çılgın otel

A plus hizmet kalitesiyle; müşteri memnuniyetini öncelikli amaç edinen Birun Kümbet Dağ Evleri, müşterisine özel çılgın bir projeye imza attı. Koşusluz sadece misafir olmanızın yeterli olduğu bir kampanya sunan işletme; birinciye ı phone 8, ikinciye e kitap okuyucu ve üçüncüye powerbank hediye ediyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/02/2018 Sunday
Güncelleme: 00:44 - 18/02/2018 Sunday
Yeni Şafak
Birun Kümbet Dağ Evleri Müdürü Serkan Değirmencioğlu kampanya hakkında Yeni Şafak'a bilgi verdi.
Birun Kümbet Dağ Evleri Müdürü Serkan Değirmencioğlu kampanya hakkında Yeni Şafak'a bilgi verdi.

Kampanya hakkında Yeni Şafak'a bilgi veren Birun Kümbet Dağ Evleri Müdürü Serkan Değirmencioğlu; "Sadece misafirlerimizin mutlu olabilmesi için bu projeyi hayata geçirdik. Bizim yaşadığımız bu heyecanı misafirlerimizle beraber yaşayıp güzel bir anı bırakmak istedik" dedi.

Bu kapsamda verecekleri hediyelere karar verirken de ziyaretçilerin severek kullanacakları ürünleri seçmeye özen gösterdiklerini anlatan Değirmencioğlu, “Misafirlerimiz için bir tarih belirledik. Müşterilerimizin; 16 Martta giriş yaparak; 18 Martta çıkış yapması yeterli” diye konuştu.

HERKES İÇİN ERKEN DUYURU

Değirmencioğlu, ziyaretçi adaylarının faydalanması ve erken rezervasyon yaptırma imkânı bulması için kampanya duyurusuna Şubat'ta başladıklarını söyledi.

#Birun
#Otel
#Telefon
6 years ago