|

İşletmeler SAHA’yı boş bırakmadı: Yerli firmalar online mecralarda buluşacak

Milli Teknoloji Hamlesi'nin destekçisi, yüksek teknoloji üretim kabiliyetine sahip yüzlerce firmayı aynı çatı altında buluşturan SAHA İstanbul, savunma, havacılık ve uzay endüstrisine yönelik üretim yapan yerli firmaları online mecralarda buluşturuyor.

Haber Merkezi
04:00 - 28/05/2020 Perşembe
Güncelleme: 21:57 - 27/05/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
İlhami Keleş
İlhami Keleş

SAHA İstanbul, "Yeteneklerimizi Tanıyalım" başlıklı webinarlarla firmalarının üretim yeteneklerini ve ürünlerini Youtube, Facebook ve Twitter hesaplarına taşıdı.

SAHA İstanbul Genel Sekreteri İlhami Keleş, tüm sektörlerde olduğu gibi iş dünyasındaki yüze yüze iletişimin de dijital ortama taşındığı salgın günlerinde SAHA İstanbul'un çalışmalarına dijital olarak devam ettiğini ifade etti. Keleş, “Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz webinarlarda üyelerimiz firmalarını tanıtıyor, üretim yeteneklerini anlatan sunumlar yapıyorlar. İlgiyle takip edilen bu tanıtım webinarları sayesinde firmalarımız üretimleri sırasında ihtiyaç duydukları malzemelerin yerli üreticilerinden haberdar oluyor. SAHA İstanbul komite yöneticilerinin de katıldığı webinarlar yerli üretimin artırılmasına yönelik önemli iş birliği fırsatları da sunuyor” dedi.

#SAHA İstanbul
#Milli Teknoloji Hamlesi
#Sunum
#Online
4 yıl önce