|

Motorsport.com TurkiyeF1.com'u bünyesine kattı

Motorsport.com, Türkiye'nin önemli motorsporları web sitelerinden TurkiyeF1.com'u bünyesine kattığı bildirildi.

Yeni Şafak
11:34 - 27/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:38 - 27/04/2016 Çarşamba
IHA

Miami merkezli bir teknoloji ve dijital medya şirketi olan Motorsport.com, Türkiye'nin önemli motorsporları web sitelerinden TurkiyeF1.com'u bünyesine kattığı bildirildi. Yapılan anlaşmaya göre; motorsport.com, birçok yarış serisi ile ilgili haber, video, fotoğraf gibi zengin içerikleri motorsporları takipçilerine Türkçe tabanlı edisyonu motorsport.com-Türkiye üzerinden sağlayacak. Ayrıca, yeni sitenin Mayıs 2016'da yayın hayatına başlayacağı bildirildi.



TurkiyeF1.com CEO'su ve Motorsport.com-Türkiye'nin yeni Direktörü Cihangir Perperik: “Motorsport.com'un, dünyanın en hızlı gelişmekte olan, genç ve dinamik nüfusuyla en çekici pazarlarından biri durumundaki Türkiye'ye bizimle birlikte girmesinden dolayı gurur duyuyorum. TurkiyeF1.com olarak, yaklaşık 20 yıldır Türkiye`de, başta Formula 1 olmak üzere, motorsporları konusunda ilgiyi ve farkındalığı arttırmak için büyük gayret gösteriyoruz. Artık, Motorsport.com'un inanılmaz küresel gücü ve zengin içeriğiyle bizim Türkiye pazarındaki tecrübemiz bir araya gelince bu hedefimize ulaşmak için çok daha hızlı yol olacağız ve motorsporlarının Türkiye`deki güçlü sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.



Motorsport.com-Avrupa Başkanı Filippo Salza: “Dünyanın en çok okunan motorsporları web sitesi olma vizyonumuza destek olması açısından, Türkiye, 80 milyon civarında olan ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu nüfusuyla, firmamızın gelişimi açısından bizim için büyük önem arz eden bir pazar ve gelişmiş bir sosyo-ekonomik bölgedir. Motorsport.com-Türkiye'nin pazara girişi, Türk yarışseverlere en üst seviyede F1, MotoGP, Dünya Dayanıklılık Şampiyonası (WEC), Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) ve diğer zengin motorsporları içeriğini sunacaktır” ifadelerini kullandı.



#Motorsport.com
#TurkiyeF1.com
8 yıl önce