|

Ocak'ta 2 kez yurtdışına gitmiş

Çiftlik Bank kurucusu firari Mehmet Aydın'ın yurtdışına kaçış görüntülerindeki detay bilgiler dikkat çekiyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın CIP bölümünden yurtdışına kaçan Aydın, kaçmadan sadece 6 gün önce yurtdışından gelmiş.

Yeni Şafak ve
08:45 - 30/03/2018 Cuma
Güncelleme: 10:20 - 30/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
Aydın'ın kaçış görüntülerindeki bir başka ilginç detay CIP kapısından gitmesi.
Aydın'ın kaçış görüntülerindeki bir başka ilginç detay CIP kapısından gitmesi.

Türkiye Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın’ın yurtdışına kaçış görüntülerini konuşurken, bu görüntülere dair detaylarda dikkat çeken bilgiler var.

Aydın, 24 Ocak 2018 tarihinde saat 21:37’de Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar CIP bölümünden yurtdışına çıkış yaptı. Aydın, yurtdışına kaçış görüntülerinde kontuarda check-in ve pasaport işlemleri yaparken görülüyor.

KAÇMADAN 6 GÜN ÖNCE YURTDIŞINDAN GELMİŞ!

Mehmet Aydın’ın Şubat ayı ortasında Türkiye’ye geldiğine yönelik iddialar var. Ancak araştırmalara göre kayıtlar bu iddiayı doğrulamıyor. Mehmet Aydın, en son yurtdışına 24 Ocak 2018 tarihinde saat 21.37'de çıktı. Ancak bu tarihten 22 gün önce yani 2 Ocak 2018'de saat 16.35'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yine Uruguay'a gitmek için yola çıkıyor. 2 Ocak'ta giden Aydın'ın 18 Ocak 2018'de bu kez Atatürk Havalimanı'ndan yurda giriş yaptı. 18 Ocak'ın hemen 6 gün sonrasında ise eşinin ifadesine göre Uruguay'a gitti.


MEHMET AYDIN CIP'DEN GİTTİ

Aydın'ın kaçış görüntülerindeki bir başka ilginç detay CIP kapısından gitmesi. CIP, bilindiği üzere ticari önemi olan kişiler anlamına geliyor. CIP salonundan iş adamları, devlet sanatçıları, sanatçılar, tur operatörlerinin yolcuları, havayolu şirketi tarafından CIP olarak onaylanan yolcular yararlanabilirler.




#Mehmet Aydın
#CIP
#Çiftlik Bank
6 yıl önce