|

Pilotluk sınavı sonuçlandı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yetiştirilmek üzere pilot alımı sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Yayımlanan duyuruda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı pilot alımına ilişkin uçuş eğitimleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yeni Şafak
14:23 - 28/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:28 - 28/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uçuş eğitimlerinin 11 Haziran 2018 tarihinde başlayacağı ve 13 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edeceği ifade edildi.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uçuş eğitimlerinin 11 Haziran 2018 tarihinde başlayacağı ve 13 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edeceği ifade edildi.

Milli Savunma Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yetiştirilmek üzere pilot alımı sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

Yayımlanan duyuruda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı pilot alımına ilişkin uçuş eğitimleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uçuş eğitimlerinin 11 Haziran 2018 tarihinde başlayacağı ve 13 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edeceği ifade edildi.

İŞTE DENİZ KUVVETLERİ'NİN YAYIMLADIĞI O DUYURU

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı pilot alımına ilişkin yayımlanan duyuruda şunlar kaydedildi:

1. Deniz Kuvvetleri Komutanlığına Pilot Yetiştirmek Üzere Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Alımı seçim aşamaları tamamlanmıştır. Seçim aşamaları ve sağlık muayeneleri neticesinde Deniz Hava Komutanlığında 11 Haziran-13 Temmuz 2018 tarihleri arasında "Öğrenci Seçme Eğitimi ve Öğrenci Seçme Uçuşu" faaliyetleri icra edilecektir. Öğrenci Seçme Eğitimi ve Öğrenci Seçme Uçuşunda başarılı olan adaylar, kesin kayıt işlemleri yapılarak "Temel Askerlik ve Deniz Subaylığı Nosyonu Kazandırılması Eğitimi"ne başlayacaktır.

2. Adaylar, Öğrenci Seçme Eğitimi ve Öğrenci Seçme Uçuşu için geçerli bir kimlik kartı ile 10 Haziran 2018 saat 17.00'a kadar aşağıda belirtilen birliğe katılışını yapacaktır. Resmi bir mazeret olmaksızın 24 saat içerisinde katılış yapmayan adayların başvuruları sonlandırılacaktır.

3. Öğrenci Seçme Eğitimi ve Öğrenci Seçme Uçuşu faaliyetleri süresince adayların yemek ve yatma yeri ihtiyaçları Deniz Hava K.lığı tarafından karşılanacaktır.

4. Öğrenci Seçme Eğitimi ve Öğrenci Seçme Uçuşu faaliyetleri süresince adaylar ihtiyaç duyacağı çamaşır, şahsi temizlik malzemeleri, not defteri, kalem vb. malzemeleri katılış esnasında yanlarında getirecektir.

Uçuş Eğitim Adresi : Deniz Hava Komutanlığı

Kartepe/KOCAELİ

Telefon No : 0 226 462 83 10 ( Dâhili 2311)

#Deniz Kuvvetleri Komutanlığı
#Pilot alımı
#Duyuru
6 yıl önce