|

Sezonu büyük sürprizler ile açacak

Lussoro Bodrum'da 2018 Erken Rezervasyon Dönemi Başladı. En iddalı aile konseptli otel olan Lussoro Bodrum'un yeni sezonda misafirlerine büyük sürprizleri de olacak.

Yeni Şafak
10:44 - 31/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:54 - 31/01/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
​​​Lussoro Bodrum'da 2018 Erken Rezervasyon Dönemi Başladı
​​​Lussoro Bodrum'da 2018 Erken Rezervasyon Dönemi Başladı

Lussoro Bodrum yaz sezonuna özel kampanyalarıyla beklentilerinin üstünde bir talep bekliyor. Yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil noktalarından Bodrum'un Gümüşlük bölgesinde yer alan Lussoro Bodrum 2018 yaz sezonu için yaptığı erken rezervasyon kampanyalarıyla hareketli günler hedefliyor.

BÜYÜK SÜRPRİZLER VAR

Bay, bayan ayrı plajı, çim alanı ve muhteşem deniz manzarasıyla 2018 yazının en iddalı aile konseptli oteli hakkında bilgi veren Apis Global CEO'su Serhat Alev,
yeni sezonda misafirlerini büyük sürprizlerin beklediğini kaydetti.
Alev, " Erken rezervasyon kampanyalarımıza olacak ilgi bizlere, hizmet ve kalite anlayışımızı daha da geliştirme noktasında ayrı bir sorumluluk yükleyecek. Bu sezon çok özel sürprizlerle, misafirlerimize unutamayacakları bir tatil imkanı sunacağız, yaptığımız çalışmalar neticesinde,
balayı çiftlerimize özel konsept + %10 indirim, 7 gece kal 6 gece öde, ücretsiz çocuk konaklamaları, 60 yaş üstü misafirlerimize %10 indirim gibi birden fazla kampanya oluşturduk" şeklinde konuştu.

#​​​Lussoro Bodrum
#Erken rezervasyon
#Aile oteli
#Bodrum
6 yıl önce