|

Venus küresel rekabete girdi

Vestel, Barcelona'da düzenlenen mobil teknoloji etkinlikliği Mobile World Congress'te (MWC 2016) üçüncü kez yer aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:12 - 23/02/2016 Salı
Yeni Şafak

Akıllı telefonu Venus 3'ün giriş, orta ve üst segmentteki yeni modellerini ilk kez MWC 2016'da dünya ile buluşturan Vestel Grubu, ihracat kapasitesini de artırarak tüm dünyaya açılmayı hedefliyor. Türkiye'nin ilk ve tek yerli tasarım ve üretim akıllı telefonu olarak öne çıkan Venus'ün, V3 modeli için üç yılda iç pazarda 3 milyon, dış pazarda 1 milyon satış hedefi açıklandı.



HEDEF YABANCI OPERATÖRLER


MWC 2016'daki Vestel standında basın mensuplarıyla bir araya gelen Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Venus'ü yabancı operatörlerin satış ağına da dahil etmek için çalıştıklarını dile getirdi. Vestel'in “Nesnelerin Interneti” vizyonuyla akıllı evler ve akıllı şehirler konseptine uygun ürünler geliştirdiklerini de vurgulayan Erdoğan, “Fuarda yenilikçi ve inovatif ürünlerimizle dikkat çekiyoruz” dedi.



1 SAATE ARIZAYI GİDERECEK


Erdoğan, Venus'ün teknik servis hizmetini bir üst noktaya taşıyarak 'Güven üsleri' geliştirdiklerini söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de bulunan güven üsleriyle müşterilerine çok kısa sürelerde çözüm sunmak istediklerini anlatan Erdoğan, böylece arızalı bir telefonu olan müşteriye 1 saate içinde sorununu çözüp telefonunu vermeyi hedeflediklerini kaydetti.



DÜNYAYA LED'İ GÖSTERECEK


Uluslararası belgesel kanalı Discovery Channel'ın en çok takip edilen “Nasıl Yapılır?” programı, dünyaya LED TV'nin nasıl yapıldığını Vestel'in üretim üssü Vestel City ile gösterecek. İlk yayın bu akşam Discovery Channel Türkiye kanalında gerçekleştirilecek.Programda Vestel'in Manisa'daki üretim üssü Vestel City'deki LED TV üretim süreci gösterilerek.


#Vestel
#Barcelona
#Discovery Channel
#Vestel City
#küresel rekabet
8 yıl önce