|

En Çok Tercih Edilen Digital Oyun (E-pin) Satış Sitesi

İnternet dünyasının en çok tercih edilen ve kaliteli oyun sitesi Oyunfor.com sizlere ekonomik fiyat tarifesi ile dilediğiniz tüm oyun içi materyal ve e-pinleri en uygun fiyat avantajı ile sunuyor.

iLAN
12:40 - 14/06/2019 пятница
Güncelleme: 12:54 - 14/06/2019 пятница
Diğer
Oyunfor.com
Oyunfor.com
Steam tr cüzdan kodu
ile beklentilere hitap eden satış sitesinden dilediğiniz oyunları ve oyun içi materyallerin siparişini verebilir ve ödemenizi tüm banka kartlarınızdan hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Oyunfor.com‘ dan alınan Steam Cüzdan Kodları; Steam platformundaki hesabınıza, 5,10,25,50,100 TL tutarlarında bakiye yüklemenizi sağlayan kodlardır.

Unutmadan; Steam Database’ in vermiş olduğu bilgilere göre yaz indirimleri 25 Haziran 2019 tarihinde başlayacak ve birçok AAA kaliteli ve geniş kitlelere hitap eden Oyunlara %90‘a varan indirimler ile sahip olabileceğiniz için steam cüzdan bakiyenizi dolgun tutmanızı öneriyoruz.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Kampanyalı Oyunlar İle Buluşun
Profesyonel epin satış sitesinden
League Of Legends RP nedir
Riot Points, Riot Games firması tarafından oluşturulan ve League of Legends oyun içi marketinde kullanarak çeşitli özellikler, deneyimler elde edebileceğiniz e-pin kodudur. Kısa adı RP 'dir. RP haricinde pek çok yeni online oyun türlerini kampanyalı fiyat tarifesi üzerinden sipariş verebilirsiniz. Zengin oyun katalogları ile sektöründe öncü bir konumda yer alan Digital E-pin sitesinden 2019 yılına özel yepyeni oyunlar ile tanışabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

PUBG ve PUBG Mobile nedir?

Pubg yani bilinen uzun adıyla Player Unknown's Battle Ground, oyun piyasasına yeni bir soluk getirmiştir. Çoğu oyuncuya göre Pubg, H1Z1 oyununun çakması olarak görülse de Pubg'nin H1Z1'den en büyük farkı sürekli dinamik bir yapıya sahip olmasıdır. Oyun düzenli olarak aldığı güncellemeler ile oyuncuları sıkmadan oyun zevkini arttırmayı başardı. Pubg'nin çıkışında bir süre sonra piyasaya yeni bir Battle Royale oyunu girdi. Bu oyun Fortnite ismiyle tanıtıldı ve Pubg'ye büyük bir rakip oldu.

Pubg yetkilileri, Fortnite'a karşı sürekli oyuncu kaybetmelerine bir çözüm aramaktaydı ve buldular. Pubg'yi tamamen aynı oynanışla mobil cihazlara sürmeyi planladılar. 9 Şubat 2018'de Pubg Mobile resmi olarak iOS ve Android cihazlar için oynanılabilir hale geldi. Günümüzde Pubg Mobile 100 milyondan fazla indirilmiş ve anlık oyuncu sayısı 4 milyondan fazladır. Pubg Mobile oyununda karakterinizin görünüşünü birbirinden farklı giysilerle değiştirebilirsiniz.

Unknown Cash (UC) nedir?

Çeşitli silah, paraşüt ve araç desenlerini alırken ödeme yapmanıza olanak sağlayan Pubg Mobile para birimidir. UC'ler Dolar bazında satıldığı için günümüzde absürt fiyatlardan bonusları olmadan satılmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

adresine girip diğer satıcılara göre daha indirimli ve + 350 UC ile başlayıp +1750 +UC’ye varan bonuslara sahip olabilirsiniz

2019 Yılının Beklenen Oyunları

Profesyonel Epin satış hizmeti sunulan oyunfor sitesinden 2019 yılına özel heyecanla beklenen yepyeni oyunlardan satın alabilirsiniz. Ramazan ayına özel birçok oyun türlerinde %90'a varabilen indirimli fiyat tarifesi ile karşılaşabilirsiniz. İnternet dünyasının en çok tercih edilen online oyun satış web sitesinden müşteri destek hizmetleri üzerinden kesintisiz bir şekilde iletişime geçebilir ve merak ettiğiniz veya sipariş etmek istediğiniz oyun türleri hakkında detaylı olarak bilgi alabilirsiniz.

Oyunfor Satış Web Sitesi Özellikleri

Birçok özelliklere sahip olması sebebiyle her yaştan online oyun severlere hitap eden kaliteli oyunfor sitesi internet dünyasında bulunan birçok online oyun sitelerine oranla daha cazip fiyat tarifesi sunuyor. Oyun siparişlerinde ise tüm banka kartlarını kabul etmesi sayesinde ödemeler online olarak hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Kaliteli online oyun satış sitesi birçok epin sitelerinden farklı olarak sipariş etmiş olduğunuz oyun türlerinde ayrıca teknik destek hizmeti de sunuyor. Kusursuz oyun satış hizmeti sayesinde geniş bir müşteri potansiyeline ev sahipliği yapan epin sitesi bu sayede yeni kullanıcılarına da geniş düzeyde referans kataloğu sunuyor.

Online Oyun Siparişi
Kaliteli
Leagues Of Legends Riot Tr Pin
hizmeti sunulan oyun satış sitesinden tercihinize göre eski veya 2019 yılına özel yepyeni oyun türlerinden sipariş vermek istediğinizde firma online destek iletişim hattından iletişime geçebilirsiniz. Oyun sipariş formu doldurduktan ve kartınız ile ödemenizi gerçekleştirdikten sonra, ürününüzü anında teslim alabilir ve hemen kullanabilirsiniz. En iyi online oyunların satışa sunulduğu kaliteli oyun satış sitesinden satın aldığınız oyunları bilgisayarınızdan, mobil cihazlarınızdan problemsiz bir şekilde oynayabilir ve bu sayede günün keyfini çıkarabilirsiniz. 7'den 70'e herkes tarafından tercih edilen kaliteli online oyun sitesi zengin oyun kataloğu incelemek ve 2019 yılına özel yepyeni online oyunlar hakkında detaylı bilgi almak için firma web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tüm E-pin ve steam ürün ve hizmetlerinin alımı için en iyi oyun sitesi, Oyunfor.com’a bekliyoruz!



#Oyunfor.com
#online
#eğlence
5 лет назад