|

Evcil Hayvanlar Hayata Renk Katıyor

Dünya üzerinde genel bir kanı vardır. Hayvanı seven tüm canlıları sever.

iLAN
00:23 - 19/04/2019 Cuma
Güncelleme: 01:52 - 19/04/2019 Cuma
Diğer
Pomeranian
Pomeranian

İnsanlar hayvanların masumiyetine ve muhtaçlığına inanarak onlar sever ve korursa toplumlar daha yaşanır hale gelir. Evcil hayvanlar hayatımızda her daim olması gereken güzel varlıklardır. Hatta evlerimizde barınmasına izin verdiğimiz evcil hayvanlar zaman içerisinde bizlere en güvenilir, en candan ve en eğlenceli hayat arkadaşları oluyor. Özellikle yalnız yaşayan insanların hayat ortağı olan evcil hayvanlar kalabalık ailelerde ise ailenin maskotu niteliğinde olmaktadır.

Tolumun geleceğini oluşturan çocuklara hayvan sevgisini öğretebilmek adına öncelikle anne babaların hayvanları sevmesi ve çocuklarına rol model olması gerekir. Günümüzde sağlıklı ve aşıları tamamlanmış güvenilir evcil hayvanlar alabilmek için petshoplar tercih ediliyor. Petshoplarda en çok tercih edilen evcil hayvanların başında kedi cinsleri, köpek cinsleri, kuş türleri, balık türleri, kaplumbağalar gelir.

Bunların yanında kertenkele, tavşan, yılan ve hemsterlarda petshopların vitrinlerini süslüyor. En çok tercih edilen evcil hayvanların başında gelen ve sadık dostlar olarak isimlendirilen köpek türleri için
www.nettepet.com
sitemizi ziyaret ediniz. Sitemiz köpek satışı yapan bir site değildir. Sadece ücretli sahiplendirme hizmeti verilir.

Pomeranian cinsi köpekler çok tüylü pofuduk ve tatlı köpeklerdir. Hatta öylesine tüylüdürler ki görenler peluş oyuncak sanabilir. Bu köpekler ev hayatına uygun ve çok hareketlidirler. Özellikle sıcak havaları sevmezler ve serin yerleri seçerler. Sahillerine çok sadık olan pomeranian cinsi köpekler öğrenmekten çok zevk alırlar. Güçlü karakterleri ile dikkat çeken bu ırk çok cesur ve inatçıdır. Bebeklikten itibaren diğer ırklarla ve hayvan türleri ile büyütülürse gayet uyumlu olurlar.

Pomeranian cinsi köpekler yapı itibariyle küçüktürler ve göz yapılarına göre bazıları bir tilkiyi andırırken bazıları ile oyuncak ayıya benzer. Uzun mesafeleri hiç yorulmadan yürüyebilen pomeranian köpeklerin bakımında haftada bir kaç kez tüyleri fırçalanmalıdır. İhtiyaç olması halinde banyo yaptırılmalıdır. Ancak diş sağlığı çok önemlidir ve günde mutlaka bir kez fırçalanmalıdır.

Genellikle kahverengi, beyaz ve turuncu renkli tüyleri vardır. Birçok ülkede cüce spitz olarak bilinen
satılık pomeranian
cinsi köpekleri sitemizde bulabilirsiniz. Doğduğu andan itibaren aşıları yapılan ve ilk aşama tuvalet eğitimi tamamlanmış, pasaport ve karneleri bulunan pomeranian köpeklerin farklı renklerini sitemizde bulabilirsiniz.
Toplumumuzda kaniş olarak bilinen poodle ırkı aslında bir Alman ırkıdır. Poodle ırkının dört farklı boyutu vardır. Çocuklarla ve diğer ırklarla kolay anlaşır. Ev ve bahçelerde bakımı oldukça kolaydır. Dünyanın en zeki ikinci köpek cinsi olan poodle köpekler öğrenmeye çok açıktır. Sitemizde ki
satılık poodle
ırkı tüy dökmeyen, koku yapmayan ve anti alerjik özelliği olduğu için bebekli evlerde de rahatlıkla yaşayabilir. Poodle cinsi köpeklerin renk skalası çok geniştir. Bunların arasında en çok tercih edilen renkleri kırmızı, beyaz, siyah, kayısı rengi, gümüş rengidir. Sitemizde Türkiye'nin her yerinden sipariş oluşturabilirsiniz. Türk hava yolları canlı hayvan kargo taşımacılığı aracılığı ile tüm illere ücretli sahiplendirme hizmeti verilir.

#Evcil
#poodle
#pomeranian
5 yıl önce