
Muğla'nın Fethiye ilçesinde iş adamı Hüseyin Çetinkaya, oğlu ve gelini için dünyada eşi benzeri görülmemiş bir düğün organizasyonuna imza attı. Tır üzerine yerleştirilen ve "Camlar şeffaf, kalpler tertemiz" yazısıyla süslenen özel cam vitrinde şehir turu atan çift, düğün salonuna vinç yardımıyla indirilerek davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Fethiyeli iş adamı Hüseyin Çetinkaya "Biz camın şeffaflığı gibi kalbimizin şeffaflığını vitrine koyduk." ifadelerini kullandı.

Fethiyeli iş adamı Hüseyin Çetinkaya, oğlu Berat ve gelini Merve için tır üzerine yerleştirilen özel bir cam vitrin tasarlayarak sıra dışı bir düğün organizasyonuna imza attı. "Camlar şeffaf, kalpler tertemiz" yazısıyla süslenen bu fanusta seyahat eden çift, çevredekilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Seydikemer’den Fethiye’ye uzanan konvoyda gelin ve damat, tırın üzerindeki mobilyalı ve çiçekli cam vitrin içinde taşındı. Çiftin içinde bulunduğu bu özel platform, hem kız evinden alınırken hem de düğün salonuna varıldığında vinç yardımıyla indirilip bindirildi.

Organizasyonu düzenleyen Hüseyin Çetinkaya, camın şeffaflığı ile kalplerinin temizliğini vurgulamak istediklerini ve dünyada benzersiz bir düğün yapmayı amaçladıklarını belirtti. Bu ilginç tasarımı gören vatandaşlar, tır üzerinde cam vitrinde giden çifti cep telefonlarıyla görüntülemek için birbiriyle yarıştı.

Düğün merasimi için özel olarak hazırlanan ve içi masa sandalyelerle donatılan cam vitrin, gelin alma töreni için tırla kız evine götürüldü. Dualar eşliğinde vitrine binen çift, konvoy eşliğinde Fethiye caddelerinde gezdirildikten sonra düğün mekanına ulaştırıldı.






