|

Afrin'e giden askere şaşırtan sürpriz

Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak üzere Siirt’ten yola çıkan komandoların bulunduğu zırhlı araçlar, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde askerlerin yakınları tarafından durduruldu. Türk bayrakları ile karşılanan komandolar, dualarla uğurlandı. Askerlerden Uzman Çavuş Serdal Yöndem’in ailesinin sürprizi karşısında kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Yeni Şafak
15:06 - 8/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:20 - 8/02/2018 Perşembe
IHA
Afrin'e giden uzman çavuşa ailesinden yolda şaşırtan sürpriz...
Afrin'e giden uzman çavuşa ailesinden yolda şaşırtan sürpriz...

Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak üzere Siirt’teki Komando Tugayı’ndan yola çıkan komandolar, konvoy halinde Hatay’a hareket etti. Otobanda seyreden askeri araç konvoyu, Nurdağı ilçesinde asker yakınları ve bölge halkı tarafından durduruldu. Türk bayrakları ile karşılanan konvoydaki askerler, aileleri ile görüştü.

UZMAN ÇAVUŞ AİLESİNİ GÖRÜNCE ŞAŞKINLIK YAŞADI

Konvoyda bulunan evli ve 1 çocuk babası Uzman Çavuş Serdal Yöndem’in Nurdağı’nda oturan ailesi ise oğullarına sürpriz yaptı. İlçenin kırsal Durmuşlar Mahallesi’nde oturan babası İlyas, annesi Ümmügülsüm ve eşi Havva Yöndem ile akrabaları, otoyoldan sabaha karşı geçen konvoyu durdurup Serdal Yöndem’i Türk bayraklarıyla karşıladı. Serdal Yöndem, karşısında 4 aydır görmediği ailesini görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Ailesiyle hasret giren Yöndem’e sarılan ailesi, gözyaşlarını tutamadı. Gözyaşı dökerek sarıldığı eşine "Kurban olurum sana" diyen Havva Yöndem ise fenalık geçirdi.


Konvoy, ailelerin görüşmesinin ardından dualar ve alkışlarla uğurlandı.

#Afrin
#Zeytin Dalı Harekatı
#Gaziantep
6 yıl önce