|

AK Parti'den erken seçim açıklaması

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun erken seçim iddialarına yanıt verdi. Ünal, "Türkiye'nin milli güvenlik meseleleri ne bir siyasi malzeme haline getirilebilir ne de seçim malzemesi haline... Kılıçdaroğlu devlet yönetmeyi sanırım evcilik oynamak zannediyor. Burada devlet yönetiyoruz" dedi.

Yeni Şafak
10:50 - 30/01/2018 Salı
Güncelleme: 11:06 - 30/01/2018 Salı
Yeni Şafak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye'nin milli güvenlik meselelerinin seçim malzemesi haline getirilemeyeceğini belirterek şu anda gündemlerinde erken seçimin bulunmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu evcilik oynamak zannediyor

NTV'de soruları yanıtlayan Mahir Ünal'a, muhalefetin Suriye Afrin'de başlatılan operasyonun erken seçime yönelik atılmış bir adım olabileceği yönündeki iddialarına ilişkin değerlendirmeleri soruldu.

Ünal, soruya "Hayır. Türkiye'nin milli güvenlik meseleleri ne bir siyasi malzeme haline getirilebilir ne de seçim malzemesi haline... Kılıçdaroğlu devlet yönetmeyi sanırım evcilik oynamak zannediyor. Burada devlet yönetiyoruz. Tehlikenin farkında değiller dünya kaotik belirsizliğe doğru sürükleniyor. Bütün bu tehlikenin ortasından Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları AK Parti hükümeti Türkiye'yi güven ve istikrar adası olarak ayakta tutuyor. Bunlar bu işi oyuncak zannediyorlar herhalde" şeklinde cevap verdi.


#Mahir Ünal
#AK Parti
#erken seçim
#Afrin
6 yıl önce