|

Ankara'da silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı

Ankara'da, E.K, eşinden ayrılmasına neden olduklarını iddia ettiği eski kayınbiraderi ve oğlunu hastane önünde vurdu. Baba hayatını kaybetti, oğlu ise ağır yaralandı.

Yeni Şafak
16:29 - 20/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:42 - 20/12/2017 Çarşamba
AA
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ankara'da, E.K, eşinden ayrılmasına neden olduklarını iddia ettiği eski kayınbiraderi ve oğlunu hastane önünde vurdu. Baba hayatını kaybetti, oğlu ise ağır yaralandı. Olay sırasında çocuğunu tedavi ettirmek için hastanede bulunan bir polis memuru, kaçmaya çalışan katil zanlısını yakaladı.

Alınan bilgiye göre, Ankara'nın Altındağ ilçesinde E.K, eşinden ayrılmasına neden olduklarını iddia ettiği eski kayınbiraderi Muzaffer Çelik ve oğlu Tamer Çelik'e Dr. Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde ateş açtı. Ağır yaralalı olarak hastaneye kaldırılan baba hayatını kaybetti, Tamer Çelik'in ise yaşam mücadelesi verdiği bildirildi.

Bu sırada çocuğunu tedavi ettirmek üzere hastanede bulunan Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, silah sesleri üzerine çocuğunu bırakarak olaya müdahale etti. Bir süre cinayet zanlısı ile boğuşan polis, kaçmaya çalışan E.K'yi etkisiz hala getirdi, silahına el koydu.

Gözaltına alınan şüpheli Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


#Ankara
#Altındağ
6 yıl önce