|

Azerbaycan'dan bir heyet tarihte ilk kez KKTC'yi ziyaret edecek

KKTC'de, 20 Temmuz Barış Harekâtı yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek programa, Azerbaycan'dan bir heyet de katılacak. Azerbaycan Milli Meclisi Dışişleri ve Parlamentolararası İlişkiler Komitesi'nin Türkiye'deki temaslarında açıklama yapan TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, "Azerbaycan'dan bir heyet tarihte ilk kez KKTC'yi ziyaret edecek. Bu, dünyaya çok önemli bir mesaj" dedi.

17:21 - 14/07/2021 Çarşamba
Güncelleme: 17:43 - 14/07/2021 Çarşamba
AA
Azerbaycan Milli Meclisi Dışişleri Komitesi heyeti TBMM'de
Azerbaycan Milli Meclisi Dışişleri Komitesi heyeti TBMM'de

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, Meclis'te Azerbaycan Milli Meclisi Dışişleri ve Parlamentolararası İlişkiler Komitesi Başkanı Samad Seyidov ve beraberindeki heyeti ile bir araya geldi.

"BURADA EVİNİZDESİNİZ"

Azerbaycan heyetini, "Ülkenizdesiniz, evinizdesiniz. Burada misafir değilsiniz" diyerek selamlayan Kılıç, "Ziyaretiniz bizim için çok değerli" ifadesini kullandı.

"DÜNYAYA BÜYÜK MESAJ"

Seyidov, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin 5'inci yılında Türkiye'de bulunmalarının, "kendileri için hem büyük bir şeref, onur ve mesuliyet hem de dünyaya büyük bir mesaj" olduğunu söyledi.


BİR İLK OLACAK

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, "Azerbaycan'dan bir heyet tarihte ilk kez KKTC'yi ziyaret edecek. Bu, dünyaya çok önemli bir mesaj" dedi.

#Samad Seyidov
#Meclis
#Akif Çağatay Kılıç
#Azerbaycan
#KKTC
#Ziyaret
#İlk
#20 Temmuz
3 yıl önce