|

Babacan'ın İHA'lara yönelik sözlerine Destici tepki gösterdi: Emperyalistlerin esiri olmuş

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin kuruluş yıl dönümünde yaptığı konuşmada Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, "İktidara geldiğimizde İHA'lara elbette dokunacağız" sözlerine tepki gösterdi. Destici, "Türk düşmanlarına karşı kullanılıyor. Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde terör devleti kurulmasın diye kullanılıyor. Bunlardan neden rahatsızlık duyuyorsun? Emperyalistlerin esiri olursanız İHA'lara ve SİHA'lara laf edersiniz" ifadelerini kullandı.

12:57 - 29/01/2023 Pazar
Yeni Şafak
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Babacan'ın İHA'lara yönelik sözlerine tepki gösterdi
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Babacan'ın İHA'lara yönelik sözlerine tepki gösterdi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin 30'uncu kuruluş yıl dönümünde yaptığı konuşmada Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın İHA'lara yönelik kullandığı sözleri hatırlatarak, "PKK'nın vurulmasından niye rahatsız olabilirsin?" dedi.


'İHA'LARDAN NEDEN RAHATSIZSIN?'


Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın sözlerini eleştiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici,
"Türk düşmanlarına karşı kullanıyor. Türk devletinin varlığına, Türk milletinin birliğine, istikbaline kastetmiş olanlara karşı kullanılıyor. Suriye'nin kuzeyinde, Irak'ın kuzeyinde terör devleti kurulmasın diye kullanılıyor. Kardeş ve dost ülkelere veriliyor. Onlar da bağımsızlıklarını ve yurtlarını korusun diye veriliyor. Peki hal böyleyken bir Türk vatandaşı bunlardan niye rahatsız duyabilirsin? İHA ve SİHA'lar tarafından PKK'nın vurulmasından niye rahatsız olabilirsin? İşte bunun cevabı şudur; bu şahıs toplantılara katılıp sadece onlardan etkilenmekle kalmamış. Onların esiri olmuş esiri. Emperyalistlerin esiri olursanız İHA'lara SİHA'lara da laf edersiniz. Türk ordusuna da edersiniz. Sizin HDP'lilerden ya da karşılamaya gidip kucaklaştığınız Fincancı katırlarından da farkınız kalmaz"
ifadelerini kullandı.




#BBP
#Mustafa Destici
#Altılı masa
#Deva Partisi
#Ali Babacan
#İHA
#SİHA
1 yıl önce