|

Bahçeli, Sefer Aycan'ı görevden aldı

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan'ı görevden aldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, partisinin, seçimlerde anketlerin aksine büyük bir başarı göstererek 49 vekil çıkardığını ve bu sayı ile Meclis'in kilit partisi olduğunu belirterek, "Biz ne dersek, o olacaktır" ifadesini kullanmıştı. Konuyla ilgili AK Parti cephesinden de açıklama geldi. Grup Başkanvekili Elitaş, "Amaç dışı bir şey söyledi. Sayın Devlet Bahçeli de ittifak konusunda ne kadar kararlı olduğunu göstererek bu kararı vermiştir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yeni Şafak
12:00 - 27/06/2018 Wednesday
Güncelleme: 14:53 - 27/06/2018 Wednesday
Yeni Şafak
MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Başkan Yardımcısı Sefer Aycan.
MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Başkan Yardımcısı Sefer Aycan.

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan'ı görevden aldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, partisinin, seçimlerde anketlerin aksine büyük bir başarı göstererek 49 vekil çıkardığını ve bu sayı ile Meclis'in kilit partisi olduğunu belirterek, "Biz ne dersek, o olacaktır" ifadesini kullanmıştı.

AK Parti'den açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, konuyla ilgili olarak"Amaç dışı bir şey söyledi. Sayın Devlet Bahçeli de ittifak konusunda ne kadar kararlı olduğunu göstererek bu kararı vermiştir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

#Bahçeli
#Sefer Aycan
6 years ago