|

Beklenen yağış gerçekleşti, İstanbul Mart ayına karla girdi

İstanbul'da beklenen kar yağışı gece yarısı itibariyle başladı. Gece saat 01.30 sıralarında özellikle kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı gerçekleşirken, Meteoroloji bu sabah ve cuma sabahı için buzlanma ve don uyarısında bulundu.

Yeni Şafak ve
02:00 - 1/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 02:42 - 1/03/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Kar özellikle Anadolu yakasında etkili oluyor.
Kar özellikle Anadolu yakasında etkili oluyor.

İstanbul Mart ayına kar yağışı ile girdi. Özellikle yüksek bölgelerde olmak üzere kentin birçok bölgesinde etkisini gösteren kar yağışının ardından, vatandaşlar don ve buzlanma tehlikesine karşı uyarıldı.

ANADOLU YAKASINDA DAHA ETKİLİ


İstanbul genelinde başlayan kar yağışı gece saatlerinden itibaren Anadolu Yakasında da etkili olmaya başladı.İstanbul genelinde başlayan kar yağışı gece saatlerinden itibaren Anadolu Yakası’nda da etkili olmaya başladı. Kar yağışının etkisiyle Çamlıca Tepesi beyaza büründü. İstanbul’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı Çamlıca Tepesi’nde de etkisini artırdı. Zaman zaman etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı vatandaşlar zor anlar yaşarken bazı vatandaşlar ise kar yağmasını fırsata çevirerek, bol bol fotoğraf çekindi. Kar yağışının gece saatlerinde etkisin artırması bekleniyor.

#İstanbul
#Kar
#Meteoroloji
6 yıl önce