|

25 gündür pozitif vaka görülmüyor: Bir kişi dahi temaslı olmadı

Bilecik’in İnhisar ilçesinde 25 gündür pozitif vaka görülmüyor. İnhisar Kaymakamı Ali Açıkgöz, yaptığı açıklamada vatandaşa tedbirlere uyduğu için teşekkür ederek "İnşallah ilçemizin tamamında vaka kalmayana kadar gayretimizi devam ettireceğiz. Sonrasında da bunu korumak için ne yapmak gerekirse yapacağız" ifadelerini kullandı.

11:05 - 14/12/2020 Pazartesi
Güncelleme: 11:15 - 14/12/2020 Pazartesi
IHA
Bilecik’in İnhisar ilçesinde jandarma ekipleri çalışmalarını devam ettiriyor.
Bilecik’in İnhisar ilçesinde jandarma ekipleri çalışmalarını devam ettiriyor.

Bilecik’in İnhisar Kaymakamı Ali Açıkgöz, yaptığı açıklamada ilçenin jandarma bölgesinde son 25 gündür Koronavirüs (Kovit-19) vakası gözükmediğini duyurdu.

Açıkgöz, yaptığı açıklamada "Teşekkür İnhisar" diyerek başlayarak, "Sokağa çıkış kısıtlaması boyunca vatandaşlarımız tedbirlere çok yüksek oranda riayet ettiler. Tedbirler ve vatandaşımızın duyarlılığı sayesinde vaka sayısında her geçtiğimiz gün düşüş yaşandı. Son 25 gündür jandarma bölgemizde bir kişi dahi pozitif vakamız veya vaka temaslımız olmadı" ifadelerini kullanarak şöyle devam etti:

Vaka kalmayana kadar gayretimizi devam ettireceğiz

"Emniyet bölgemizde ise toplam aktif vakamız tek haneli rakamlara düştü. İnşallah ilçemizin tamamında vaka kalmayana kadar gayretimizi devam ettireceğiz. Sonrasında da bunu korumak için ne yapmak gerekirse yapacağız. Bu süreçte canla başla mücadele eden emniyet ve jandarma teşkilatımızın her bir mensubunu, muhtarlarımızı ve din görevlilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum."


#25 gündür pozitif vaka görülmüyor
#yeni vaka yok
#Bilecik
#İnhisar
#Pozitif vaka
3 yıl önce