|

Bizans meğer yaşıyormuş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhur İttifakı, Bizans komplosuna karşı millet aklını harekete geçiren, millet aklıyla hıyanet ve hücuma sur çeken 565 yıl önceki aşk, ahlak ve adanmışlıktır” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 01:22 - 30/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
​​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel
​​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel

Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yaptığı açıklamada, İstanbul fethinin sıradan askeri bir zafer olmadığını, akıl, iman, irade, istek, istiklal ve istikbal umudu da içerdiğini bildirdi.

24 HAZİRAN’DA DAĞILACAK

Fethin yalnızca kılıçla olmayacağını, kalem olmazsa sonuca ulaşılmayacağını belirten Bahçeli şunları söyledi: “Bizans fitneydi, günahtı, vebaldi, rezaletti, melanetti, o devirde tarihin çıbanbaşıydı. Türk geldi, batıl kaybetti. Bizans çöktü sanıyorduk, meğer yaşıyormuş. Çürük bedenlere nüfuz etmiş, soysuz fikirlere sinmiş, satılık ve karışık zihniyetlere sızmış halde husumeti kamçılıyor, huşuneti kışkırtıyor. Köhne Bizans durmuyor, ama 24 Haziran’da dağılacak, inşallah bir daha da toparlanamayacaktır. Belini doğrultan, iç ve dış destekçileri olan Bizans kalıntıları bir kez daha ezilecekler ve ademe mahkum edilecektir.”

#​​MHP
#Devlet Bahçel
6 yıl önce