Çakıcı'nın talimatıyla, Mehmet Ağar, Cavit Çağlar, Şevki Yılmaz ve Mehmet Kurt'a suikast düzenleme hazırlığı içinde olan kişilere silah satan Mükerrem Şelçuk yakalandı.
ISPARTA- Organize suç örgütü elebaşı Alaaddin Çakıcı'nın talimatıyla, Elazığ Bağımsız Milletvekili Mehmet Ağar, Bursa eski Milletvekili Cavit Çağlar, milletvekilliği düşürülen Şevki Yılmaz ile Kanal 6 Televizyonu'nun eski sahibi Mehmet Kurt'a suikast düzenleme hazırlığındaki kişilere 2 adet lav silahı sattığı iddiasıyla, İstanbul 6 No'lu DGM'de gıyabında yargılanan ve 22 aydır aranan Mükerrem Selçuk Isparta'da yakalandı.
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, 17 Haziran 1998 tarihinde düzenlenen operasyonda 2 adet lav silahıyla yakalanan ve Alaaddin Çakıcı'nın adamları olduğu belirtilen sanıkların, lav silahlarını Isparta'da oturan Mükerrem Selçuk'tan aldıklarını söylemeleri üzerine, İstanbul DGM, Mükerrem Selçuk hakkında gıyabi tutuklama müzekkeresi düzenledi. O tarihten beri aranan Mükerrem Selçuk, bir ihbar üzerine harekete geçen Isparta Terörle Mücedele Şubesi ekiplerince, merkeze bağlı Senirce Köyü yakınlarında 32 AE 900 plakalı minibüste yakalandı. Mükerrem Selçuk ile birlikte minibüste bulunan Sebahattin Turan ve Raşit Toprak da gözaltına alındı. İfadelerine başvurulan sanıklardan Mükerrem Selçuk, Isparta Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Raşit Toprak ile Sebahattin Turan ise serbest bırakıldı.







