|

CHP'li İmamoğlu bakanlık projesini kendi fikri diye sundu

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun yeni proje olarak sunduğu fikrin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından daha önce yapıldığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
00:43 - 29/01/2019 Salı
Güncelleme: 00:50 - 29/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun yeni projesinin halihazırda uygulamada olduğunu duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada İstanbul'da başkan seçilmesi halinde insanları yürümeye teşvik etmek için bir uygulama geliştireceklerini ve bu uygulama ile birlikte yürümenin karşılığında ödüller verileceğini açıkladı.


Proje bakanlık tarafından halihazırda uygulanıyor

Ekrem İmamoğlu'nun proje olarak sunduğu bu fikrin ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çoktan uygulamaya geçirildiği ortaya çıktı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu projenin çoktan uygulamaya geçirildiğini söyledi.

Bakan Yardımcısı Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı notta "Ekrem bey, biz bu uygulamayı @gencliksporbak çatısı altında @hisfed ile zaten yapmıştık. Siz de HisApp uygulamasını telefonunuza indirerek Türkiye genelinde dağıttığımız hediyelerden birini kazanabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

#Ekrem İmamoğlu
#Hamza Yerlikaya
5 yıl önce