|

CHP’yi ezberleyin

FETÖ'nün ByLock üzerinden mensublarına “bilinmesi gerekenler” listesi verdiği belirlendi. Örgütün, CHP’ye dair her şeyin ezberlenmesi gerektiği talimatı verdiği ortaya çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 01:11 - 15/11/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
​FETÖ’nün şifreli haberleşme uygulaması ByLock üzerinden gönderdikleri mesajlaşmalar birbir çözülüyor.
​FETÖ’nün şifreli haberleşme uygulaması ByLock üzerinden gönderdikleri mesajlaşmalar birbir çözülüyor.

FETÖ’nün şifreli haberleşme uygulaması ByLock üzerinden gönderdikleri mesajlaşmalar birbir çözülüyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma dosyasına giren son ByLock yazışmasında FETÖ’nün, mensublarına “bilinmesi gerekenler” listesi verdiği ortaya çıktı. FETÖ üyelerinin gönderdiği mesajda “Atatürk’ün hayatı, CHP’nin parti örgütü içerisindeki en üst konumdaki kişilerden il örgütü yöneticilerine kadar ezberlenmesi” gerektiği belirtiliyor.

OKUNACAK GAZETE LİSTESİ

Yazışmalarda örgüt üyelerinin kesinlikle okuması gereken gazete ve köşe yazarlarının listesi de yer alıyor. Konuşmada örgüt üyelerinin Sözcü, Birgün, Cumhuriyet ve Hürriyet gazetesi okumaları gerektikleri bilgisi yer alıyor. Okunması gereken köşe yazarları arasında ise ilk sırada firari Can Dündar geliyor.

  • Nargile keyfi ByLock’ta
  • FETÖ mensubu bazı eski hakim ve savcıların örgütün şifreli haberleşme programı ByLock’tan gönderdikleri mesajların içeriklerine ulaşıldı. ByLock mesajlarına göre, eski savcı Zekeriya Öz, yurt dışında kaldığı evde, yanında bulunanlarla nargile içti. Eski savcı Cihan Kansız ise arabesk şarkılar dinlemeye başladı.

#FETÖ
#15 Temmuz
#CHP
6 yıl önce