Cumhurbaşkanı Erdoğan: Göz bebeğimiz Azerbaycan'ın Bağımsızlığının Yeniden Tesisi Günü’nü tebrik ediyorum
18:12, 18/10/2025, CumartesiG: Güncelleme: 18:32, 18/10/2025, Cumartesi
Yeni Şafak

Erdoğan, Azerbaycan’ın 18 Ekim Bağımsızlığının Yeniden Tesisi Günü dolayısıyla tebrik mesajı yayınladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın 18 Ekim Bağımsızlığının Yeniden Tesisi Günü’nü kutladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i ve Azerbaycan halkını muhabbetle selamlayan Erdoğan, "Can dostumuz, kardeşimiz, göz bebeğimiz Azerbaycan’ın 18 Ekim Bağımsızlığının Yeniden Tesisi Günü’nün 34’üncü yıl dönümünü en kalbî duygularımla tebrik ediyorum." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Can dostumuz, kardeşimiz, göz bebeğimiz Azerbaycan’ın 18 Ekim Bağımsızlığının Yeniden Tesisi Günü’nün 34’üncü yıl dönümünü en kalbî duygularımla tebrik ediyorum." açıklamasında bulundu.
Erdoğan, Azerbaycan’ın 18 Ekim Bağımsızlığının Yeniden Tesisi Günü dolayısıyla tebrik mesajı yayınladı.
"Gardaşım İlham Aliyev’i ve tüm Azerbaycan halkını muhabbetle selamlıyorum"
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Can dostumuz, kardeşimiz, göz bebeğimiz' ifadeleriyle Azerbaycan'ın Bağımsızlığının Yeniden Tesisi Günü’nün 34’üncü yıl dönümünü tebrik ederek, "Bu gurur gününde değerli gardaşım İlham Aliyev’i ve tüm Azerbaycan halkını muhabbetle selamlıyorum." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Can dostumuz, kardeşimiz, göz bebeğimiz Azerbaycan’ın 18 Ekim Bağımsızlığının Yeniden Tesisi Günü’nün 34’üncü yıl dönümünü en kalbî duygularımla tebrik ediyorum. Bu gurur gününde değerli gardaşım İlham Aliyev’i ve tüm Azerbaycan halkını muhabbetle selamlıyorum."

Hayat
Türkiye – Azerbaycan Türk film günleri Bakü’de başlıyor

Gündem
Türk askeri Gazze'de olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan dönüşü cevapladı

Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü


