|

Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları kaldırılmalı

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üniversite sınavlarının kaldırılması çağrısında bulundu. Bahçeli, "Türk gençliğini bir nevi yarış atı gibi göremeyiz. Gençlerimizi sınavdan sınava sokarak geleceğin kilitlerini açamayız. Artık üniversite sınavına neşter vurmanın zamanı gelmiştir. Yürürlükteki sınav sistemi yeni baştan ele alınmalı, üniversite eğitimi sınavsız olmalı" dedi.

10:30 - 29/06/2021 Salı
Güncelleme: 12:58 - 29/06/2021 Salı
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başlıkları şöyle:

"Üniversite sınavları kaldırılmalı"

Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır. Pek çok üniversitenin kontenjanı dolmamaktadır. Türk gençliğini bir nevi yarış atı gibi göremeyiz. Gençlerimizi sınavdan sınava sokarak geleceğin kilitlerini açamayız. Artık üniversite sınavına neşter vurmanın zamanı gelmiştir. Yürürlükteki sınav sistemi yeni baştan ele alınmalı, üniversite eğitimi sınavsız olmalı.

'Katarlılara sınavsız üniversite' yalanı

Niyeti kötü bazı gazeteler hemen yalanı körüklediler. Yalanın iç yüzünü araştırmaya gerek duymadan devreye giren CHP Genel Başkanı, gençlerimizi galeyana getirmeye çalıştı. Kılıçdaroğlu, kendini rezil etti. Gerçek dışı bir iddia. Bu yalanı haberleştiren siteler u dönüşü yaptı özür diledi.

"Gençlerden özür dile Kılıçdaroğlu"

Kılıçdaroğlu'ndan ses seda çıkmadı. Kılıçdaroğlu, ahlak ve etik kaygısı taşıyorsa Türk gençliğinden özür dilemelidir. Senin karanlık muhataplarını biliyorum ve sana acıyorum. Kılıçdaroğlu'nu kim tutsak almışsa korkmasın itiraf etsin.



AB Liderler Zirvesi

Mazlumlar AB'nin başlıkları arasında yer almamıştır. AB hükümet başkanları toplantısında Türkiye ihmal edilmiştir. AB hala kendi sahasında top çevirmektedir.

Kılıçdaroğlu'nun 'AB söz verdi' açıklaması

Kılıçdaroğlu, AB'de kimden, ne söz almıştır? AB Türkiye'nin aleyhine çalışıyor. İşbirlikçisi zillet ittifakı. Atarı gideri bırak, mertçe bize derdini söyle. Siyasi itirafçı olabilirsin, pişmanlık kanunundan da elbette istifade edebilirsin.

ABD'deki FETÖ derneği

Türk düşmanları 'Türk Demokrasi' projesinde birleşmiştir. Bu projede Türk ifadesi olması skandaldır. Türkiye'ye demokrasi getireceklermiş. Kılıçdaroğlu'na yeni talimat listesi mi dayatılıyor? Yeni kaos planları mı devreye sokacaksınız? Bu ne alçaklıktır. Bu küstahlık sineye çekilemez. Hodri meydan. Haydi geçin alarma.

2023'deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri

(Muhalefete çağrı) 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ortak adayla mı yoksa ayrı ayrı adaylarla mı girecekler? Hangi partilerle koalisyon yapacaklarını açıklasınlar.

Kanal İstanbul Projesi

Kanal İstanbul'u samimiyetle destekliyoruz. İstanbul ve Türkiye'nin gücüne güç katacaktır. (Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in Kanal İstanbul'a katılanların paralarını ödemeyeceğiz açıklaması ) Yapılanı yıkmak cinayettir. Varsa daha iyi projen yaparsın. Kanal İstanbul'un parasını ödemeyeceğim diyen bir şahıstan devlete baş olmaz.

#mhp genel başkanı
#devlet bahçeli
#mhp
#grup toplantısı
#meclis
#sınav
#üniversite
#kılıçdaroğlu
#katar
#kanal istanbul
#cumhurbaşkanlığı seçim
#fetö
#abd
3 yıl önce