|

Edirne ve Kırklareli'de okullar tatil

Edirne ve Kırklareli'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Edirne ve Kırklareli'de kar tatilinin devamı kar yağışının durumuna göre tekrar değerlendirilecek. İstanbul’da ise yarın akşam saatlerinde karla karışık yağmur, perşembe sabahı ise güneşli bir gün bekleniyor.

Yeni Şafak
08:19 - 27/02/2018 Salı
Güncelleme: 09:05 - 27/02/2018 Salı
AA
Edirne ve Kırklareli'de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.
Edirne ve Kırklareli'de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt yaptığı açıklamada, valilik emrince olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle Edirne merkez, ilçeler ve köylerde eğitime (27 Şubat 2018 günü) bir gün ara verileceğini söyledi. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de yarın izinli sayılacak.

Bu arada, meteorolojik tahmine göre bugün ve Çarşamba günü de kar yağışı yoğun olarak devam edecek. Eğitime verilecek aranın devamı, kar yağışının durumuna göre ileriki günler için tekrar değerlendirilecek.

Kırklareli'de kar tatili

Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Kofçaz Kaymakamı Ahmet Güneri yaptığı açıklamada, olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün bir gün ara verildiğini söyledi.

Demirköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak ise kaymakamlık tarafından olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle tatil kararının alındığını belirtti.

Bölgede bugün ve çarşamba günü de kar yağışının devam etmesi bekleniyor.


İstanbul'da yarın kış arkası bahar


İstanbul’da yarın akşam saatlerinde karla karışık yağmur, perşembe sabahı ise güneşli bir gün bekleniyor. Meteoroloji tarafından yapılan son tahminlere göre, soğuk ve karlı hava dalgası İstanbul’u da etkisi altına alacak.


#Edirne
#Kırklareli
6 yıl önce