|

Eğitimde Yenilikçilik Ödülleri için başvurular başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca, eğitim ve öğretim alanında özgün uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" için başvurular, 4 Mayıs'a kadar sürecek.

Yeni Şafak
12:42 - 6/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:43 - 6/04/2016 Çarşamba
AA

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), eğitim ve öğretim alanında özgün uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" için başvurular başladı. Başvurular, 4 Mayıs 2016'ya kadar devam edecek.



"Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri"ne, MEB'e bağlı her kurum, öğretmen, yönetici ile lise kademelerinde öğrenim gören öğrenciler başvuru yapabilecek. Bu kapsamda yarışmalar, "öğretim yöntem ve teknikleri", "bilimsel ve teknolojik faaliyetler", "kurumsal kapasitenin geliştirilmesi", "eğitim öğretime erişim ve yönlendirme", "olumlu tutum ve davranışların geliştirilmesi" kategorilerinde gerçekleştirilecek.



Başvurular, bireysel veya kurumsal olarak "http://eoyo.meb.gov.tr/Login.aspx" internet adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak.



#Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri
#Mİlli Eğitim Bakanlığı
8 yıl önce