|

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na 'istifa et' çağrısı: 'Git torun sev'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı hezimete uğrayan Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tabanı ile birlikte destekçilerinden de istifa etmesi yönünde gelen çağrılara bir yenisi daha eklendi. Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal, canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurarak istifaya çağırdı. Kılıçdaroğlu'na "Git torunlarınla ilgilen" sözleriyle tepki gösteren Portakal, "Seçime giren değil kazanan lider olmanız gerekiyor." dedi.

23:13 - 29/05/2023 Pazartesi
Güncelleme: 23:28 - 29/05/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Fatih Portakal, bir seçim daha kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa et çağrısında bulundu.
Fatih Portakal, bir seçim daha kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa et çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı tarihi bir zafer elde etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı hezimete uğrayan Kılıçdaroğlu'nun tabanı ile birlikte destekçilerinden de istifa etmesi yönünde çağrılar gelirken seçim akşamı kameralar karşısına geçerek 'gitmeyeceğim' mesajı verdi.

Ancak Kılıçdaroğlu'na istifa etmesi yönünde çağrılar çoğalarak büyüyor. Muhalif kesimden çoğalarak gelen çağrılara son olarak Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal'dan destek geldi.



"Kan değişikliğine ihtiyaç var"

Portakal sunduğu ana haber bülteninde CHP Genel Başkanı'na istifa çağrısında bulundu. Sert ifadeler kullanan Portakal, Kılıçdaroğlu'nu "Her seçime giriyorsunuz ve kaybediyorsunuz" ifadeleriyle eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'na "Git torunlarınla ilgilen" sözleriyle tepki gösteren Portakal şu ifadeleri kullandı:

"Artık siz bu partiden gitmelisiniz ve siz yerel seçimde o seçimde, bu seçimde diyerek ertelememeniz gerekiyor ve bir kan değişikliğine ihtiyaç var. Bakınız seçime giren değil kazanan bir lider olmanız gerekiyor artık. Her seçime giriyorsunuz ve kaybediyorsunuz. Bu önemli bir seçimdi sizin için ve bu önemli seçimi kaybettikten sonra bir daha şansınızın olmaması gerekiyor. Sizin ayrılıp çocuklarınıza eşinize, torunlarınıza vakit harcamanız gerekiyor. Başka insanlara bu koltuğu vermeniz gerekiyor."



#Fatih Portakal
#Kemal Kılıçdaroğlu
#İstifa
1 yıl önce