|

Güçlüklere rağmen önümüz aydınlık

Ticaret Bakanlığı tarafından Kırşehir'de düzenlenen 32. Ahilik Haftası etkinlikleri, kapanış töreni ile tamamlandı.

Haber Merkezi
04:00 - 22/09/2019 Pazar
Güncelleme: 02:47 - 22/09/2019 Pazar
Yeni Şafak
Törenin sonunda TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken Şentop’a “Ahilik Onur Ödülü”nü takdim etti, şed kuşatarak, Ahi kaftanı giydirdi.
Törenin sonunda TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken Şentop’a “Ahilik Onur Ödülü”nü takdim etti, şed kuşatarak, Ahi kaftanı giydirdi.
Törende konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ahiliğin çok fonksiyonlu bir teşkilat olduğunu vurguladı.
"Her türlü güçlüğe rağmen önümüzü aydınlık görüyoruz" diyen Şentop, "Çünkü toplumsal hayatın sağlam, teorik ve pratik temellerine, tecrübesine sahibiz. Küllerin üzerine eğilip üfürmemiz ve alttaki cevheri bulmamız, oradaki koru uyandırmamız gerekiyor. İşte şimdi millet olarak her planda bunu yapmaya çalışıyor ve yapıyoruz"
diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ekonomik zorluklar karşısında esnafı ayakta tutmak için her türlü desteği verdiğini anlatan Şentop, "Ülkemizi faiz, enflasyon, kur cenderesinden kurtarmak için büyük bir gayretle mücadele ediyor. Onun bu mücadelesini boşa çıkarmak için uluslararası lobiler büyük bir direnç gösteriyor ama Türkiye, büyük ülke. Milletimiz büyük bir millet. Bizim dinamiklerimiz bu lobilerin direncini kıracak kadar güçlü.Türkiye ekonomisinin yerinde saymasını isteyen güçlere karşı verdiğimiz mücadelede inşallah başarıya ulaşacağız" dedi.

#Mustafa Şentop
#Kırşehir
#Ahilik Haftası
#Etkinlik
#Recep Tayyip Erdoğan
5 yıl önce