|

Hızır Osman

Katıldığı her programda cep telefonu numarasını vererek "Vatandaşlarım beni her zaman arayabilir" diyen AK Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, karda arabası mahsur kalan bir vatandaşı donmaktan kurtardı.

Hüseyin Likoğlu
00:00 - 17/01/2011 Pazartesi
Güncelleme: 01:17 - 17/01/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Hızır Osman
Hızır Osman

AK Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, katıldığı her televizyon ya da radyo programında cep telefonu numarasını söyleyerek vatandaşların her konuda kendisini aramasını istiyor. Coşkun'un bu uygulaması nedeniyle bir vatandaş donmaktan kurtuldu. AK Parti Yozgat Milletvekili Coşkun, cep telefonu numarasını her yerde açıklamaktan çekinmediğini söyledi. Coşkun, "Cep telefonu numaram 0 532 572 07 66. Bu numaradan beni vatandaşlar her zaman arayabilir” dedi.

DONMAKTAN KURTARDI

Coşkun, cep telefonu numarasını televizyon ve radyo programlarında yayınladıktan sonra adeta telefon bombardımanına tutulduğunu söyledi. Coşkun, "Arayan vatandaş telefon öbür ucunda milletvekilinin sesini duyunca şaşırıyor. Birçok vatandaş sadece tebrik ve teşekkür etmek için arıyor” dedi.

Coşkun'un “Cep telefonu numaramı bir vatandaş kaydetmiş. Yoğun kar yağışı sırasında Düzce'nin bir yerinde arabası mahsur kalmış. Yetkililere ulaşamamış. Beni aradı. 'Donmak üzereyiz. Bizi kurtarın' dedi. Ben de yetkilileri arayarak vatandaşımızın bulunduğu noktaya yönlendirdim. Vatandaşımızı kurtardık” dedi.

KIZIMI KAÇIRIYORLAR

Coşkun yurtdışından vatandaşların aradığını belirterek, "Yurtdışından bir vatandaş aradı. Kızını kaçırmışlar. Hemen ben polisi aradım. Uçak İstanbul'a iner inmez uçağı aradılar. Kızı uçakta buldular. Ancak kızın kendi rızasıyla geldiği ortaya çıktı” dedi.

VALİLER YAYINLAMALI

Coşkun, milletvekili, vali ve belediye başkanlarının görevinin halka hizmet olduğunu belirterek, “Halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışını şiar edinmeliyiz. Ben eşimi kanserden kaybettim. Millet- vekili olunca acılarımı bile unuttum. Herkes aradığı zaman bize ulaşmalı. Bu nedenle milletvekilleri, valiler ve belediye başkanları cep telefonlarını ilan etmeli” dedi.

13 yıl önce