|

İstanbul Türkiye siyasetinin özeti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın yerel seçimler için yol haritasını belirlediği toplantıda konuşan Kurtulmuş, İstanbul’un Türkiye siyasetinin özeti olduğunu söyledi. Kurtulmuş, yerel seçimde partiyi temsil edecek adaylar içinse, “Tevazu sahibi, alçak gönüllü, samimi, adil, çalışkan ve liyakat sahibi olmasına özen gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Aybüke Eroğlu
04:00 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:40 - 15/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş

Yerel seçimlere geri sayım sürerken, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Sapanca’da düzenlenen 14. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda, yerel seçimlere ilişkin yol haritası belirlendi. Toplantıda, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 3 kademe il yönetim kurulu üyeleri, 3 kademe ilçe başkanları ve belediye başkanları hazır bulundu.

GÜCÜMÜZ MİLLETTEN

Toplantıda Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, İstanbul’un Türkiye siyasetinin bir özeti olduğunu ifade ederek, “Son seçimlerde İstanbul teşkilatımızın bütün kademeleriyle yürekten bir çalışma yaptığını gördük. Bizim teşkilat mensuplarımızın en temel özelliklerinden birisi, bire bir halkımızın gönlüne dokunabilme becerisidir. Bizim beşeri planda yegane gücümüz milletimizdir. Bizim vazifemiz de bu gücü harekete geçirmektir” dedi.

ÇALIŞKAN VE LİYAKAT SAHİBİ

Kurtulmuş, “Adaylarımızın tevazu sahibi, alçak gönüllü, samimi, adil, çalışkan ve liyakat sahibi olmasına özen gösteriyoruz. Milletin değer verdiği, kimsenin adayı değil milletin adayı olmalarına dikkat ediyoruz” şeklinde konuştu. Kurtulmuş, “AK Parti reformcu bir siyasi harekettir. En önemli reformlarımızın başında Türkiye’nin yeni sisteme geçmesi ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yeni sistemin ilk Başkan’ı olması gelmektedir” dedi.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz de, “İstanbul teşkilatlarının ne kadar başarılı olduğunu, 24 Haziran'da gördük. Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Bu seçimlerde çıtanın daha da yukarıda olmasını arzu ediyoruz. İstanbul’un seçimlerdeki önemi ortada, dolayısıyla bu konuda daha da gayretli olmamız gerekiyor. Ben bu konuda teşkilat mensuplarımıza güveniyorum. Hep birlikte başaracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

#​AK Parti
#İstanbul
#Numan Kurtulmuş
6 yıl önce