|

İstifa eden Çelebi "Sarayın Adamı" söylemi sonrası CHP'ye yüklendi

İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP'den istifası sonrası kendisine yönelik "Sarayın Adamı" söylemine tepki gösterdi. "24 Haziran 2018 seçimlerinde CHP'nin kurduğu seçim sisteminin çökmesi de mi operasyondu?" diye soran Çelebi, "Sayın Muharrem İnce’ye bunu neden yaptınız? O zaman da sorumluları istifaya davet etmiştim, el üstünde tuttunuz. Geçin bu işleri" dedi.

11:06 - 31/01/2021 Pazar
Güncelleme: 11:19 - 31/01/2021 Pazar
Yeni Şafak
İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi
İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel TBMM Basın Odası'nda düzenlendikleri toplantıyla parti politikalarını eleştirerek CHP'den istifa ettiklerini açıklamıştı.

  • Çelebi, istifasını açıklarken "Hem 'PKK terör örgütüdür' demeyenlerle iş tutma hem Çelebi olmaz" sözlerini kullanmıştı.

Bu gelişmelerin ardından kendisine yönelik “Sarayın Adamı” söyleminde bulunulmaya başlaması üzerine, Çelebi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"Geçin bu işleri"

"Bize 'Sarayın Adamı' diyenlere açıkça soruyorum!" diyen Çelebi,
"24 Haziran 2018 seçim gecesi CHP’nin kurduğu ASP Seçim Sisteminin çökmesi Saray operasyonu muydu? Sayın Muharrem İnce’ye bunu neden yaptınız? O zaman da sorumluları istifaya davet etmiştim, el üstünde tuttunuz. Geçin bu işleri"
şeklinde konuştu.



#mehmet ali çelebi
#chp
#sarayın adamı
#muharrem ince
3 yıl önce