|

İYİ Partili Özlale’den CHP’den aday adayı olan Kemal Özkiraz’a gönderme: Parti sözcüsü gibi hareket ediyorsa güvenilirliği sorgulanır

Halk TV yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, isim vermeden CHP'den aday adayı olan Kemal Özkiraz'ı eleştirdi. "Anket sektörü er meydanı değil" ifadesini kullanan Özlale, "Dün bir tane tanınmış bir anket şirketinin sahibi bir partiden milletvekili aday adayı oldu. Bugün eğer anket şirketlerinin sahipleri parti sözcüleri gibi hareket ediyorsa bu zaten o anketlerin güvenilir olduğuna dair ciddi soru işaretlerini beraberinde getiriyor. " dedi.

11:54 - 28/03/2023 Salı
Güncelleme: 12:13 - 28/03/2023 Salı
Yeni Şafak
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, CHP'den aday adayı olan Kemal Özkiraz'ı eleştirdi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, CHP'den aday adayı olan Kemal Özkiraz'ı eleştirdi.

Kamuoyunda 'CHP'nin anketçisi' olarak bilinen Avrasya Araştırma Şirketi’nin başkanı Kemal Özkiraz, önceki gün Cumhuriyet Halk Partisi'nden Antalya milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özkiraz şunları söyledi:

"Cumhuriyet Halk Partisi Antalya milletvekilliği için aday adayı oldum. Başta Antalyamızda yaşayan herkesten desteklerinizi bekliyorum. Antalya'da bir oy Kemal'e diğer oy da Kemal'e?
Aylarca çalıştık Antalya için 4 ayrı proje geliştirdik. Bir kaç gün içinde paylaşacağım."

Özkiraz'ın adaylığını duyurmasının ardından Halk TV yayınına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, isim vermeden Özkiraz'a eleştirilerde bulundu.

"O anketlerin güvenilir olduğuna dair ciddi soru işaretleri var"

Özlale şunları söyledi:

"Bu anket sektörü de er meydanı değil. Dün bir tane tanınmış bir anket şirketinin sahibi bir partiden milletvekili aday adayı oldu. Yani bugün eğer anket şirketlerinin sahipleri parti sözcüleri gibi hareket ediyorsa bu zaten o anketlerin güvenilir olduğuna dair ciddi soru işaretlerini beraberinde getiriyor. "


#Ümit Özlale
#Kemal Özkiraz
#CHP
1 yıl önce