|

Millet düşmanı

CHP'de seçim hazımsızlığı devam ediyor. CHP Berlin Birliği Kadın Kolu Başkanı Demet Kılıç seçimlerden sonra yayınladığı videoda skandal açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 01:44 - 30/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
CHP Berlin Birliği Kadın Kolu Başkanı Demet Kılıç, AK Parti’ye oy veren Türklerin Almanya’yı terk etmesini istedi.
CHP Berlin Birliği Kadın Kolu Başkanı Demet Kılıç, AK Parti’ye oy veren Türklerin Almanya’yı terk etmesini istedi.

Almanya'da yaşayan gurbetçilerin ülkelerine gelirken getirdikleri hediyeler üzerinden aşağılayan Kılıç, "Türkiye'ye giderken valizinize koyduğunuz sucuk, çay var ya, onlara zaten bir yenisi eklendi, patates ile soğan. Onlardan da vazgeçin. Pılınızı pırtınızı toplayın gururlu bir şekilde ülkenize geri dönün. Türkiye'de sosyal demokrosiyi savunan herkes buraya gelsin. Siz de Türkiye'ye gidin" diye konuştu.

YAKILAN CAMİLERİ GÖRMEZDEN GELDİ

Daha da çirkinleşen Kılıç, "Türkiye'deki insanların gerçekten bir takım şeyleri göremeyeceğini anlayabiliyorum. Ama Almanya'da yaşayanlar her türlü özgürlüğe sahip. Yurtdışında yaşayabiliyorsunuz ama Türkiye'de sizin akrabalarınızın bu duyguyu yaşamasına izin vermiyorsunuz" dedi. Almanya'da ibadet özgürlüğü bulunduğunu savunan Kılıç, Almanya'da 2017’de Müslümanlara ait 950 mescit ve camiye yapılan saldırıları görmezden geldi.

MÜSLÜMANLARA HAKARET ETTİ

Kılıç, sosyal medya hesabı üzerinden daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partiye oy verenlere karşı nefretini dile getirmişti. Kılıç, attığı ‘tweet’lerde şu ifadelere yer verdi: "Yüzde 45 AK Partiye oy vermiş yoğunluk aptalmıymış bu durumda? Evet çünkü okuma yazması olmayanların rakamıdır bu! cahiller oy verdi", "Oy veren Müslüman kardeşlerimiz eşek olmaya devam edin binen çok".

#CHP
#Demet Kılıç
6 yıl önce