|

Müge Anlı'dan Beşiktaş taraftarlarına cevap: Benim ne alakam var

Beşiktaş-Kayserispor maçında aleyhine tepki verilerek tezahüratlar yapılan Müge Anlı, "Benim ne alakam var bu işlerle? Herkes ne dediyse ben de onu dedim" diyerek Beşiktaşlı taraftarlara cevap verdi.

Yeni Şafak
09:09 - 8/05/2018 Salı
Güncelleme: 09:19 - 8/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Müge Anlı'da cevap geldi.
Müge Anlı'da cevap geldi.

Beşiktaş taraftarlarının Kayserispor maçında aleyhinde küfürlü tezahüratta bulunduğu Müge Anlı'dan açıklama geldi. Müge Anlı ile Beşiktaş taraftarları arasında yaşanan gerilimin ardından Sinan Engin, Müge Anlı'nın Tolga Zengin'i arayıp özür dilediğini söyledi. Öte yandan Müge Anlı, Beşiktaş taraftarlarının Kayserispor maçında kendisi hakkında yapılan tepkili tezahürat hakkında Beyaz TV'ye konuştu.

"Benim ne alakam var bu işlerle"

Müge Anlı, Beşiktaş - Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Benim ne alakam var bu işlerle? Herkes ne dediyse ben de onu söyledim. Canları sağ olsun" diye konuştu. Süper Lig 32. haftasında oynanan Beşiktaş - Kayserispor maçının ilk yarısında siyah beyazlı taraftarlar 40. dakikada yayınladığı programda Fenerbahçe derbisini tribünden izleyen ve sonrasında Tolga Zengin'i taraftarlarla tartıştığı için çıkan olaylarda bir nevi sorumlu gösteren Müge Anlı aleyhinde tepki vererek tezahüratta bulundu.

#Derbi
#Maç
#Müge Anlı
6 yıl önce