|

Şehitlere son görev

Mardin ve Diyarbakır’da şehit düşen özel harekat polisleri memleketlerinde toprağa verildi. Ebubekir Durmuş Adana’da, Kazim Esmer Antalya’da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Esmer’in babası Mehmet Esmer oğlunun tabut üzerindeki fotoğrafını öpüp, “oğlum” diye ağladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 01:26 - 17/03/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Kazim Esmer, Antalya'da toprağa verildi. Cenaze törenine, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. Şehidin oğlu Burak ile eşi Arzu Esmer, tabutun başında bir süre dua ederken, baba Mehmet Esmer de oğlunun tabut üzerindeki fotoğrafını öpüp, “oğlum” diyerek gözyaşı döktü.



YÜREĞİ DAYANMADI


Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde şehit düşen özel harekat polisi Ebubekir Durmuş'un cenazesi ise, memleketi Adana'da toprağa verildi. Törende fenalaşan anne Ayşe Durmuş'a sağlık ekiplerince müdahale edildi.



HAKKINI HELAL ET


Mardin'in Nusaybin ilçesindeki trafik kazasında şehit düşen Mardin Terörle Mücadele Şube Müdürü Gaffari Güneş, Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin eşi Esin Güneş, törende gözyaşı dökerek, “Gitti, benim canım gitti. Ne olur hakkını helal et" diye ağıt yaktı.





BİR ACI HABER DAHA


Polis memuru Gaffari Güneş'in şehit olduğu kazada yaralanan bir polis memuru da kaldırıldığı GATA'da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.


#Nusaybin
#şehitler
#Ebubekir Durmuş
#Kazim Esmer
8 yıl önce