Yoldan çıkan meyve yüklü tır devrildi: Sürücüsü yaralandı
08:51, 30/06/2025, Pazartesi
IHA

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Iğdır'dan yüklediği meyveleri Karaman'a götüren A.K. idaresindeki tır yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Sürücü kazadan yaralı olarak kurtuldu.
Sivas -Erzincan karayolu, Sivas'ın İmranlı ilçesi, Kanlıarmut mevkiinde gerçekleşen kazada, Iğdır'dan yüklediği meyveleri Karaman'a götüren A.K. idaresindeki tır, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolü kaybederek karşı şeride geçip devrildi.
İmranlı Arama Kurtarma Timi (İMAYKUT), Jandarma ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralı sürücü araçtan çıkartılarak ambulansla İmranlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Gündem
Sürücülerin yeni kabusu: Bahçelievler'de seyir halinde motorunda yangın çıkan otomobil küle döndü

Gündem
Bursa'da zincirleme kaza meydana geldi: 2 otomobil bir cipin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı

Gündem
Sarıyer'de denizde kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.