|

10 gün önce baba oldu

Evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Ünlü sanatçının on gün önce bir kız çocuğunun dünyaya geldiğini söyleyen arkadaşı Süha Dengizek, Erkal'ın beyin fonksiyonlarının bittiğini söyledi.

Yeni Şafak
15:15 - 12/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:43 - 12/04/2017 Çarşamba
IHA
İbrahim Erkal 14 yıl sonra üçüncü çocuğunu kucağına almıştı.
İbrahim Erkal 14 yıl sonra üçüncü çocuğunu kucağına almıştı.
Ünlü sanatçı
İbrahim Erkal
, gece evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçirdi. Önce Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Erkal, sabaha karşı başka bir hastaneye sevk edildi.

Dün gün boyu
İbrahim Erkal
ile birlikte olduğunu söyleyen Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, "Beraber yemek yedik. Üç arkadaş beraberdik. 23.30 gibi ayrıldı. Evine gidiyor arabayı valeye geriyor. İbrahim Bey düşüyor, yaklaşık bir buçuk saat site içinde baygın duruyor. Siteden geçen bir bayan görüp ambulansa haber veriyor" ifadelerini kulandı.


'Beyin fonksiyonlarının bittiğini söylüyorlar!'

İbrahim Erkal
'ın kız çocuğunun daha on gün önce dünyaya geldiğini vurgulayan Dengizek, "Dün çok neşeliydi. Hatta 'İbrahim bugün ne var çok neşelisin' dedik. Daha 10 günlük kızı var. Rabbim şifasını versin. Doktorlar beyin fonksiyonlarının bittiğini söylüyorlar dua istiyoruz" şeklinde konuştu.

#İbrahim Erkal
#Süha Dengizek
7 yıl önce